952 recepten met druiven
12 satéprikkers 12 blokjes jonge kaas 12 grote aardbeien 12 rode snoeptomaatjes 12 gele snoeptomaatjes 12 pitloze witte en/of rode druiven 1 leverworst (rol 500g) 1 kleine steruitsteker 1 aluminiumfolie1. Prik op de satéprik... bekijk recept »
1 zakje amandelschaafsel (45 g) 250 g pitloze rode druiven (bakje a 500 g) 1 eetlepel vloeibare margarine 1 eetlepel suiker 8 eetlepels kookroom (schenkbaar, flesje a 250 ml) 8 bolletjes vanilleroomijs (bak a 1000 ml)1. ... bekijk recept »
100 g (room)boter 150 g bastognekoeken 2 eetlepels witte basterdsuiker 150 g verse roomkaas 75 g witte pitloze druiven 75 g frambozen 2 kiwi's 1 peer 2 eetlepels abrikozenjam1. Smelt de boter in een pan. Doe de koeken in de grote plas... bekijk recept »
1 mineola 150 ml halfvolle melk 75 g pitloze witte druiven 2 sneden Goudeerlijk boeren tijgertarwe 2 el cashewnoot pindakaas 8 plakjes komkommer 1 staafmixer 1 maatbeker 1 drinkbeker 1 vouwblaadje 1 broodtrommel1. Snijd voor de mineolamelk ... bekijk recept »
500 ml milde yoghurt 2 eetlepels honing 1 kiwi (in stukjes) 200 g witte pitloze druiven 1 groene appel (in stukjes) 2 eetlepels citroensap 4 eetlepels krokante muesli1. Yoghurt 20 min. in schone theedoek laten uitlekken tot hang... bekijk recept »
200 g witte druiven (zonder pit) 150 g zachte boter 150 g cakemeel 15 g zoetstof in poedervorm (schepje zoet, pot a 75 g) 3 eieren1. Oven op 175 °C voorverwarmen. Druiven schoonmaken en fijnsnijden. In kom met mixer boter zacht en r... bekijk recept »
1 blaadje gelatine wit 200 ml rode druivensap (pak 1 liter) 125 g rode druiven (zonder pit, gewassen en gehalveerd)1. Week 1 blaadje gelatine 5 min. in koud water. Breng het druivensap in een pan aan de kook. Neem van het vuur en los de... bekijk recept »
1 schaaltje kipfilet (ca. 200 g) ½ bakje pepita nootmelange (a 170 g) 2 eetlepels boter of margarine 200 g witte druiven 1 zak veldsla (75 g) 6 eetlepels tartare saus (pot a 300 ml)1. Kipfilet in plakjes snijden en ... bekijk recept »
1 stokbrood 1 schaal witte druiven (pitloos (500 g)) 1 bakje cherrytomaatjes (250 g) 1 komkommer 1 1/2 eetlepel boter 1 1/2 eetlepel bloem 250 ml melk 400 g geraspte kaas ½ eetlepel citroensap1. Brood in plakjes snijden... bekijk recept »
1 afgestreken eetlepel bloem 1 noot boter 200 g druiven zonder pitten 2 eetlepels olijfolie 30 cl rode wijn 4 rumsteaks 2 sjalotten 1 eetlepel tomatenpuree 10 cl verse room 1 takje verse tijm zout en peper1. Neem het vlees 30 min. op voorhand uit de... bekijk recept »