Recepten met druiven

952 recepten met druiven

Druiven

Druiven

Kerstbubbels met Wit Fruit En Citroensorbet

2 à 3 citroenen 100 ml cactus-citroensiroop (Lessini) 200 ml koude Prosecco 8 lychees en 12 pitloze witte druiven Extra nodig: keukenmachine of staafmixer4 flûtesdiepvriesdoos 1. Pers de citroenen en meng 100 ml citroensap met de cactus-ci... bekijk recept »

Trappisten-kaastaartje

350 gram verse roomkaas - 80 gram room - 15 gram gelatinepoeder - 200 gram bleu de gex - 200 gram chimay - 100 gram derby - nootmuskaat - peper - zout - shiso - pecannoot - blauwe druiven Neem voor de Derby-kaas bij voorkeur Sage derby. De roomkaa... bekijk recept »

Kaas-peerbuideltjes

16 velletjes diepvries fillodeeg 50 g gesmolten boter 200 g geitenkaas 1 flinke handpeer 100 g witte druiven 3 dl slagroom 4 eieren 4 tl honing zout zwarte peper 4 muntblaadjes Steeds 4 velletjes fillodeeg bestrijken met boter en ze verspringend op e... bekijk recept »

Speltbrood met gekaramelliseerde amandelen en kiwi

1/3 boter 1/3 rietsuiker 1/3 amandelschilfers4 kiwi's, geschild en in plakjes4 sneden speltbrood Kwaliteitsketen Carrefour druiven, doormidden gesneden1. Smelt de boter in een stoofpot met dikke bodem op een zacht vuur en voeg de suiker toe. Meng me... bekijk recept »

Kipsalade

200 gr rijst1 l kippenbouillon600 g kipfilet50 g walnoten of pecannoten3 stengels bleekselderij, in boogjes250 g witte pitloze druiven, gehalveerd150 g gemengde bladsla of spinazieVoor de dressing:150 ml yoghurt1 eetl. honing1 eetl. milde currypasta3... bekijk recept »

Eierhaasje

1. 1. Kook 2 eieren hard en pel ze. Leg een paar druiven, geschrapte wortel en een stukje rode paprika klaar. 2. Halveer de eieren en lepel de dooier uit 1 ei. 3. Leg de 2 helften met dooier met de bolle kant naar boven. Steek of snijd reepjes van he... bekijk recept »

Gesmoorde prei en wortel met sherry en gember

50 g boter of vloeibare margarine400 g prei, in stukken van ca. 10 cm lang400 g wortel, geschrapt, in stukken van ca. 10 cm langgemberwortel, 4 cm, geschrapt en gerasptzoutversgemalen peper1 eetl. kerriepoeder3 eetl. sherry1. Verwarm de boter en roer... bekijk recept »

Gestoofde kool met blauwe kaas

2 eetl. arachideolie of zonnebloem­olie2 uien, gesnipperd250 g spitskool, in reepjes250 g groene kool, in reepjeszoutversgemalen peper1 theel. kerriepoeder100 ml water100 g blauwe kaas (gorgonzola, Danish blue, roquefort)250 g ontbijtspek, in pla... bekijk recept »

Kalkoen met champignon-druivensaus

500 g kalkoenfiletzoutversgemalen peper50 g boter200 g kastanjechampignons, in plakjes of in vieren100 ml witte wijn1/2 eetl. Dijonmosterd200 ml crème fraîche (Melkan)150 g witte druiven zonder pit, gehalveerd1. Snijd de kalkoenfilet... bekijk recept »

Kool met geroosterd spek en blauwe kaas

3 eetl. arachide- of zonnebloemolie600 g savooiekool of groene kool, in brede repenzoutversgemalen peper100 ml vleesbouillon250 g ontbijtspek150 g blauwe kaas, verkruimeld250 g pitloze druiven1. Verhit de olie en roerbak hierin de koolrepen. Voeg zou... bekijk recept »

Pagina 57 van 96