952 recepten met druiven
- 4 sinaasappels - 2 citroenen - 100 gr geleisuiker - 150 gr aardbeien - 1 bakje frambozen - 200 gr witte druiven - 1 eetl. cointreau - 1 eetl. citroensap Boen een sinaasappel en een citroen goed schoon en schil ze heel dun. Pers de sinaasappel en de... bekijk recept »
50 gram boter 75 gram cornflakeskruimels 100 gram fijne witte suiker 200 gram cottagecheese 150 gram plattekaas 8 blaadjes gelatine 2 eieren geraspte schil en het sap van een citroen 1/8 liter slagroom voor de garnering: verse druiven of partjes perz... bekijk recept »
50 gram boter 75 gram cornflakeskruimels 100 gram fijne witte suiker 200 gram cottagecheese 150 gram plattekaas 8 blaadjes gelatine 2 eieren geraspte schil en het sap van een citroen 1/8 liter slagroom voor de garnering: verse druiven of partjes perz... bekijk recept »
Voor 4 à 6 personen 2 à 3 kg druiven 80 g gepelde noten 50 g maïszetmeel 10 cl koud water 1 koffielepel vloeibare karamelsaus 1 koffielepel kaneel in de vorm van poederWas de druiven en pers ze tot u 1 liter gefilterd druivensap bekomt. Giet het sap ... bekijk recept »
2 fazantenhennen 1 à 2 dl geklaarde boter 6 dl gevogeltebouillon sap van 2 sinaasappels 2 uitgestoken appels in ringen gesneden 2 in kwartjes gesneden peren 16 druiven ontpit en gepeld 20 g okkernoten peper van de molen zout 1 l suikersiroop met het ... bekijk recept »
1 verse kleine ananas1 dl rum 1/2 tros witte druiven met kleine pitjes 1 nootje boter 2 dl ananassap 1 stokje vanille- Verwijder de kop en bodem van de ananas, leg hem dan op uw werkblad en versnijd hem overlangs in schijven met een groot mes. Verwij... bekijk recept »
frispittige saus bij diverse soorten vlees voor 4 personen: 1 mandarijn 2 bolletjes gember 1 limoen 2 eetlepels maïzena 1/2 liter kippenbouillon (v.e. tablet) 2 abrikozen 6 witte druiven 1 kiwi 2 bosuitjes 30 gram suiker 1 perzik 1 sinaasappelBoen de... bekijk recept »
voor 4 personen: 4 mooie parelhoenfilets bakboter peper en zout Voor de cognacsaus : 1/4 dl room 1/4 dl kippenbouillon 1/2 glas cognac 1 blikje gepelde druivenVoor de parelhoenfilets: Laat een klontje boter goed heet worden in een bakpan. Laat de par... bekijk recept »
Wat geeft U erbij ? Notenmix: walnoten, hazelnoten,cashewnoten, amandelen...... Gedroogd fruit: vijgen, pruimen,abricozen, rozijntjes.... Geroosterde pijnboompitjes (rooster ze kort goudbruin, zonder vertstof in een pan met antiaanbaklaag. Vers fruit... bekijk recept »
1 kilo stoofperen50 gram suiker100 gram pitloze druiven150 gram witte bastaardsuiker? l rode wijn1/2 tl kaneelpoeder3 el cognac1 pak diepvries-fillodeeg (250 gram)100 gram boterpoedersuiker- De stoofperen schillen, in partjes snijden en het klokhuis ... bekijk recept »