952 recepten met druiven
- 60 gram pure chocolade - 125 ml slagroom - 25 gram suiker - 1 el cacaopoeder - 1 el creme de cacao (likeur) - enkele druppels vanille-aroma Fruit: aardbeiendruivenkersensinaasappelsmangopeer Breng de slagroom aan de kook, zeef de cacaopoeder en men... bekijk recept »
Fles zoete witte wijnfles spa roodvodka naar believenlichtgekleurd fruit zoals banaanwitte druivencitroenlimoenperzik Fruit snijden. Fles witte wijn en halve fles spa rood mengen, vodka naar smaak erbij en verder al het fruit dat erin past. Verder ij... bekijk recept »
-200 g aardbeien (ontdaan van kroontjes) -200 g druiven (ontdaan van de steeltjes) -1 kleine suikermeloen (circa 400 g)in kleine blokjes van 3 cm gesneden -200 g perziken (gepeld en gehalveerd) -2 appelen (geschild en ontdaan van klokhuis en in 8 ges... bekijk recept »
-200 g aardbeien -200 g druiven -1 kleine suikermeloen (400 g) -200 g perziken -2 appelen -1/8 l vers citroensap -100 g suiker -1/4 l vers sinaasappelsap -100 g zure room -doe het fruit in een grote pan -in een kleine pan doen we 2/3 van het citroens... bekijk recept »
1 blik abrikozen3 ons druiven2 appels en 2 bananen1 pot kersen op sapbekertje creme fraichesap van 1 citroen. Voor het deeg: 200 gram bloem200 gram koude boter150 gram suiker Smeer een ovenschaal in met boter. Meng het fruit en het citroensap hierin ... bekijk recept »
100g. magere kwark 100g. verse room 75g. aardbeien of frambozen grenadine limonadesiroop witte basterdsuiker verse vruchten van het seizoen zoals bananensinaasappelsdruivenperen,mandarijnen meloen enz. citroenlimonadesiroop Klop de kwark en de room d... bekijk recept »
2 geboende sinaasappels 1 citroen 250 gr verse fruitsalade (bijvoorbeeld met kiwipeer en druiven) 2 dl gekoeld sinaasappelsap 1 fles Spaanse rode wijn (bijvoorbeeld Rioja) blaadjes van 3 takjes munt blokjes ijs. Recept Fruitsangria Van Mallorca * ... bekijk recept »
225 g gedroogde witte linzen 125 g verse geraspte kokos ? tl zout 450 g suiker 5 eierdooiers een paar druppels jasmijn-essence verse mintbladeren jasmijnbloemen Bereidingswijze Laat de linzen minstens 12 uur weken in waterkook ze daarna in een stome... bekijk recept »
225 gr. soya-bonen - 225 gr. suiker - 100 gr. geraspte kokos250 mililiter dikke kokos-melk25 gr. gelatinekleurstoffen. Kneed het soya-bonen mengsel in vormen, zoals pepers, druiven en kersen en dompel, met tandestokers, iedere stukje in de juiste kle... bekijk recept »
1 fles rode wijn 100 gram suiker sap van 2 citroenen 1 eetlepel maizena 1 kiwi 1 peer 1 trosje witte druiven 2 vijgen 2 takjes munt Maak het fruit schoon en snijd het klein. : Breng de wijn met de suiker en het citroensap aan de kook. Leng de mai... bekijk recept »