195 recepten met granaatappel
2 venkel olijfolie 3 teentjes knoflook 1 rode ui 1 citroen 275 g quinoa koriander (liefst vers) 1 blokje groentebouillon 4 eieren 0,5 bosje bieslook 1 granaatappel 1. Voorbereiding:2. Was de venkel, verwijder zonodig de buitenste bladeren en ... bekijk recept »
100 gr boter 300 gr speculaas 350 ml Griekse yoghurt 350 gr monchou 1 el citroensap 3 zakjes vanillesuiker 100 gr granaatappelpitjes1. Heb je iets te vieren en wil je iets lekkers maken? Probeer dan eens deze frisse taart met monchou en Griekse yo... bekijk recept »
1 fles champagne of prosecco 1 granaatappel 12 mooie zoete aardbeien 1. Bereidingswijze2. Per glaasje een eetlepel bevroren granaatappelpitjes en een aardbei in partjes in het glas. Schenk hierover de champagne of prosecco uit. Gezellig met een aard... bekijk recept »
400 gram kingkrab (blik of diepvries) 1 granaatappel 2 eetlepels mayonaise zwarte peper uit de molen grof zeezout 200 gram rucola olijfolie 1. Haal de pitjes uit de granaatappel, en verwijder al de bittere, witte velletjes. Meng het krabvlees met ... bekijk recept »
100 gr gerookte zalm in dunne plakjes en 30 gr grijze garnalen 100 gr cottage cheese en 3 eeetl gehakte dille 1 dl room en beetje peper 2 rijpe avacado's en sap van 1 halve limoen 1 st granaatappel 1. Voor de garnalenmousse: Houd enkele garnal... bekijk recept »
goede kwaliteit zout schoon potje wat granaatappelsap1. Op Culy. nl kwam ik vandaag een DIY( DO IT YOURSELF) recept tegen om zeezout te kleuren met granaatappelsap.2. Super makkelijk 100% natuurlijk en met maximaal effect. Ik heb het meteen gemaakt.3... bekijk recept »
6 blaadjes gelatine 4 eieren 75 gr suiker 200 ml champagne 150 ml slagroom 1 granaatappel 1. Week de gelatineblaadjes in koud water.2. Splits de eieren en zet het eiwit in de koelkast.3. Klop de dooiers met de suiker wit 'en ruban'.4. Roer beetje b... bekijk recept »
20 scampi's2 stronkjes witloof2 stronkjes roodloofgranaatappelpitten1 el vloeibare honing1 kl roze peperbessen100 g zure room2 el melk1 kl vloeibare honing1 el graanmosterd1 kl wittewijnazijn1 el olijfolie2 el arachideoliepeperzout1. Verwarm de oven ... bekijk recept »
250 ml pompelmoessap (voor de gelei)3 blaadjes gelatine (voor de gelei)1 bosje kervel (voor de gelei)10 sint-jakobsvruchten (voor de tartaar)2 el olijfolie (voor de tartaar)1 granaatappel (voor de tartaar)zout (voor de tartaar)peper (mengeling van 5 ... bekijk recept »
1 everzwijngebraad (van 1 à 1.2 kg)1 pompoen1 granaatappel6 sneden peperkoekboterpeperzout1. Verwarm de oven voor op 100°C. Leg 2 sneden peperkoek op een bakplaat en laat ze 2 uur drogen in de oven. Verkruimel ze en mix ze goed fijn. Dit kun je e... bekijk recept »