597 recepten met perzik
Zak pasta (strikjes of fusili b.v.) ongeveer 400 gram kipfiletpakje boursin of andere roomkaas met kruidenblik perzikenpreichampignonsknoflookzwarte peper en Italiaanse keukenkruiden. Snijd de kipfilet in stukjes en bak deze in de boter of olie bruin... bekijk recept »
1 cake 250 ml slagroom 100 gram gezeefde poedersuiker 4 perzikken of 1 blik perzikken 3 eierdooiers Bereidingswijze Klop de 3 eierdooiers tot een schuimige massa. Vervolgens steeds kleine beetjes poedersuiker toevoegen. Als de massa erg stijf wor... bekijk recept »
3 rijpe perziken 1 dl ongezoet of versgepesr sinaasappelsap 4 eetlepels yoghurt 100 gram aardbeien 4 takjes munt Trek de vellletjes van de perziken, nadat u de vruchten even in kokend water hebt gehouden. Halveer de vruchten en verwijder de pit... bekijk recept »
500gr. rundergehakt 1 blik sperziebonen(of meer) 1 blik perzik 225gr.(of meer) gehaktkruiden 3tl.mosterd zonnebloempitten margarine 1 zakje pikante juspoeder Gehakt, gehaktkruiden, mosterd en 2 eetlepels zonnebloempitten in kom mengen, hier kleine g... bekijk recept »
125 gr amaretti koekjes, 8 halve perziken uit blik, 4 el.perziksap, 175 gr bosbessen, 250 gr.mascarpone, 250 gr.Griekse yoghurt, 3 el.lichtbruine basterdsuiker, 1 tl.kaneel. Zet onder de hete grill tot de suiker is gekarameliseerd.Laat even afkoelen... bekijk recept »
4 perziken 2 bosjes rucola 200 gram parmaham dun gesneden parmazaanse kaas olijf olie grof gemalen zout en peper en citroensap. De hele helft op het bord leggen, daarna een mooi plakje ham er om heen en daarna de andere helft(die nog een keer is door... bekijk recept »
300 gr. varkenshaas 100 gr. bacon half bakje boursin (of andere kruidenroomkaas) 1/2 blik perziken 50 gr. boter Voorbereiding Borden voorverwarmen in de overn op ca. 50 graden. Bereidingswijze Varkenshaas insmeren met kruidenroomkaas. In koekenpan i... bekijk recept »
2 perziken ontpit, evt. geschild 4 verse abrikozen ontpit 2 verse of bevroren bananen 125 ml vers sinaasappel- of appelsap Meng alle ingredi‰nten met een staafmixer of in een blender tot het mengsel zeer glad en romig is. bekijk recept »
75 gr hamlap 1 kleine ui 10 g margarine 2 tl ketjap mespunt sambal teentje knoflook 2 el tomatenpuree 4 el perziksap 1/2 perzik uit blik 1 tl maïzena Bereiding: Snij de hamlap in kleine blokjes. Pel de ui en snij deze fijn. Verhit de margarine en b... bekijk recept »
1 blikje krabvlees 1 cayennepeper 2 perziken 10 kuipjes 1/2 rode paprika laat het krabvlees goed uitlekken en verdeel het in kleine stukjes. Kruid ze pittig met cayennepeper. Dompel de perziken 10 tellen in kokend water, pel ze en snijd het vruchtvle... bekijk recept »