383 recepten met bladselderij
1 groot blik bruine bonen (800 g) 1 ui 1 eetlepel boter 150 g spekreepjes 250 g fijne soepgroente 1 flesje Maggi Basis voor Uiensoep 2 takjes peterselie 2 takjes bladselderij 1. Spoel de bruine bonen met water af in een vergiet en laat ze uitl... bekijk recept »
1 groot blik bruine bonen (800 g) 150 g spekreepjes 1 el boter 1 fijngesneden ui 250 g fijne soepgroente 1 flesje Maggi Basis voor Uiensoep 2 takjes fijngesneden peterselie 2 takjes fijngesneden bladselderij 1. Spoel de bruine bonen met water ... bekijk recept »
voor 4 tot 6 personen: 400 gram spliterwten 1/4 knolselderij 4 preien 2 schouderkarbonades 3 vleesbouillontabletten 2 eetlepels fijngehakte bladselderij 2 eetlepels fijngehakte peterselie wat versgemalen peper en wat zout pakje roggebrood k... bekijk recept »
Voor 4 personen: 750 gr spilterwten 2,5 l water 750 gr hamschijf of ander varkensvlees 250 gr mager gezouten spek zout 500 gr prei 1 kleine knolselder 1 wortel 1 stuk worst bladselder donker roggebrood mosterdBreng het water aan de kook en doe de gew... bekijk recept »
1 winterwortel 100 g knolselderij 2 aardappels 2 preien 1 grote bos bladselderie vloeibare margarine 1 rookworst 500 g diepvrieserwten 100 g Zeeuws spek in blokjes zout, peper of bouillonblokje brood en eventueel katenspek in plakjesSchil de wortel, ... bekijk recept »
2 el olie 1 uifijngesneden 1-2 rode chilipeperszaadjes verwijderdin dunne ringen 1 el fijngesneden gemberwortel 1-2 el tomatenpuree 2 tl gemalen koriander 1/4 tl gemalen foelie 3 tomatenontveldfijngesneden 1 kleine auberginein blokjes 250 g dunne spe... bekijk recept »
2 uien2 rode Spaanse pepers500 g spliterwten40 g boter2 tl kerriepoeder2 l groentebouillon2 laurierblaadjes1 tl tijm1 knolselderij1 rode paprika1 bosje bladselderij250 g prei2 tl sambal badjakzout(versgemalen) peper Verhit de boter in een pan en bak ... bekijk recept »
4 kg mosselen50 g boter8 sjalotjes fijngesneden400 g gesneden boerensoepgroente3 el fijngesneden bladselderij2 dl witte wijnzoutpeper2 dl room culinair2 el fijngesneden peterseliestokbrood. Mosselen toevoegen en afgedekt op hoog vuur onder regelmatig... bekijk recept »
300 a 400 gram gaar rundvleeszonnebloem olie1 ui (gesnippers)1 teentje knoflook uitgeperst1 tl sambal oelek1 tl ketjap manis (zoete soja saus)1 el fijngehakte bladselderij4 sneetjes geroosterd wit brood. Vlees in draadjes uiteen trekken. Fruit in de ... bekijk recept »
750 g varkensfilet150 g grotchampignonsgrof gehakt2 el zwarte olijvenontpit en grofgehakt3 ansjovisfiletsfijngesnedenzoutpeper3 el olijfolie3 gehalveerde tomatentakjes basilicum. voor de pesto: 15 g basilicum15 g blaadjes van bladselderij30 g pijnboo... bekijk recept »