1000 recepten met bleekselderij
2 avocado's (rijpe) 3 eetlepels citroensap 50 g roquefort (kaas) 1 zak worteltjes (geschrapt (500 g)) stengels bleekselderij (geschild)1. Prak het vruchtvlees van de avocado's fijn met het citroensap en de roquefort. Breng... bekijk recept »
1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 2 eetlepels boter 4 haaskarbonades 4 stengels bleekselderij ½ bakje cherrytomaten (a 250 g) 200 g zachte geitenkaas 1 beker zuiveldressing mosterd-kruiden (150 ml) 1 zak gemengde i... bekijk recept »
1 ui 1 wortel 2 tenen knoflook 1 stengel bleekselderij 1 el olijfolie 250 g blonde linzen 1 liter groentebouillon (van tablet) 2 laurierblaadjes 1 kruidnagel 2 vastkokende aardappelen ½ citroen 1 runderrookworst 4 el pete... bekijk recept »
300 g winterpeen 4 stengels bleekselderij 1 prei 3 laurierblaadjes 1 ui 1½ liter kraanwater 250 g knolselderij 3 tabletten groentebouillontabletten1. Snijd de uiteinden van de winterpeen ruim af en doe deze in een vergiet. Voeg de ... bekijk recept »
4 stengels bleekselderij 2 groene paprika's 3 eetlepels zonnebloemolie 1 schaaltje varkensvleesreepjes (ca. 300 g) 1 doos Soft Taco Dinner (362 g) 100 g gewelde abrikozen (zakje à 200 g) 100 g gezouten cashewnoten (zak... bekijk recept »
1 struik bleekselderij 2 eetlepels olie 1/2 pot olijven met piment (a 250 ml) 75 g Grana Padano (kaas stukje) 250 g tagliatelle al pomodoro (rode lintpasta) 1 bakje verse groene pesto (100 g) grofgemalen zwarte peper1.... bekijk recept »
100 g ui 100 g winterpeen 100 g bleekselderij 3 el olijfolie 300 g tartaar 2 kruidnagels 6 jeneverbessen 1 blik tomatenblokjes (400 ml) 150 ml droge witte wijn (Italiaans) 150 g spaghetti 2 el Parmezaanse kaas (gera... bekijk recept »
1 ui 250 g bleekselderij 250 g bospeen 300 g volkoren penne 2 el olijfolie 425 g pastasaus (pomodorini tradizonale) 150 g geraspte belegen kaas1. Snipper de ui, snijd bleekselderij in boogjes en de bospeen in plakjes. Kook de penne v... bekijk recept »
4 aubergines 1 ui 3 stengels bleekselderij 15 g basilicum (bakje à 15 g) 50 g kappertjes (potje à 100 g) 280 g Groene olijven bella cerignola (potje à 280 g) 50 ml milde olijfolie 70 g tomatenpuree (blikje à 70 g) ... bekijk recept »
500 g gekookte bieten 1 pot kippenbouillon (350 ml) 2 el gembersiroop (uit potje gember) 1 stengel bleekselderij (in boogjes) 10 sprietjes knoflookbieslook (in stukjes) 2 el sesamzaad (geroosterd)1. Bietjes ontvelle... bekijk recept »