1000 recepten met mais
2 el olie 2 kipfilets ((ca. 400 g), in reepjes) 8 kleine wraptortilla's 2 tomaten (in blokjes) 1 zak peen julienne (150 g) 1 blik maïskorrels (150 g) geraspte jonge kaas ( (zakje 175 g))1. Verhit de olie in een gr... bekijk recept »
4 kipchorizoworsten 396 g mais (blikje) 2 eieren 9 el bloem 2 tl maizena 4 el Amerikaanse barbecuesaus 75 g winterpeen1. Doe de worsten in een pan met water en kook 10 min. Laat ondertussen de mais uitlekken en pureer met de staafmix... bekijk recept »
2 eetlepels bloem 1 ei ham of tonijn 3 lente-uitjes 1 blikje maïs met groenten (265 g, uitgelekt gewicht) 1 eetlepel melk 1 eetlepel olie1. Doe de bloem in een kom. Klop de bloem met de garde tot een glad mengsel met de melk en het ei. Voeg de uitgel... bekijk recept »
1 el zonnebloemolie 50 g gerookte spekreepjes 1 kleine ui (gesnipperd) 1 visbouillontablet 1 kg mosselen (schoongemaakt) 1 dunne prei (in heel dunne ringen) 1 blikje mais (198 g) 100 g geslagen room (23% vet) ... bekijk recept »
125 gr pastablikje tonijn op waterblikje maisblikje doperwten1/2 rode paprika1 ui2 bosuitjes2 teentjes knoflook3 eetlepels mayonaise3 eetlepels yogurtzout en peper Neem een grote kom en meng pasta, tonijn, paprika, mais, doperwtjes, ui, bosui doorelk... bekijk recept »
12 kippenbouten (kleintjes)2 maïskolven (voorgegaard)4 chilipepers (zachte)honing (1/2 kl)2 el worcestersauspaprikapoeder (1/2 kl)zonnebloemoliepeperzout1. Verdeel de maïskolven in gelijke stukken. Spoel de pepertjes en laat uitlekken. 2. Meng 4... bekijk recept »
8 sneetjes toastbrood2 kipfilets1 komkommer100 g sla1 blikje maïs (klein)1 sjalot1 ei1 el bloem2 kl sojasaus2 kl rijstwijn1 kl sesamolieketchupolijfoliepeperzout1. Maal de kip fijn in een keukenrobot. Snipper de sjalot en meng hem met de kip, de soja... bekijk recept »
600 g steak2 maïskolven1 groene paprika1 rode paprika2 uien1 teen knoflook1 kl gerookt paprikapoeder1 kl tijmolijfolieboterpeperzout1. Snij het vlees in niet te kleine blokjes. Snij de paprika’s in grote stukken en de uien in partjes. Pel en sn... bekijk recept »
500 g fusili200 g gekookte ham (in reepjes)1 blikje maïs (klein, uitgelekt)4 el zure room1 kl boter2 el bieslook (gesnipperd)peperzout1. Kook de pasta beetgaar en giet af. Bewaar 3 el van het kookvocht. 2. Voeg het kookvocht toe en breng op smaak met... bekijk recept »
200 g spirelli (volkoren)8 kerstomaten2 wortelen60 g diepvries erwten20 champignons40 g maïs30 g margarine0.25 gele paprika0.25 groene paprika0.25 rode paprikapeperzout1. Maak de groenten schoon. Snij de wortelen en paprika's in kleine blokjes. S... bekijk recept »