1000 recepten met spinazie
6 drumsticks 2 teentje knoflook 3 tomaten 300 ml droge witte wijn 4 el bloem 100 gr gemengde olijven 50 gr pijnboompitten 300 gr verse spinazie 50 gr rozijnen 7 el olijfolie 1 snufje zout 1 snufje versgemalen peper Ontvel de tomaten en snijd ze in st... bekijk recept »
450g bladerdeeg3 eieren100g spinazie (vetstof)nootmuskaatpeperzout1 eetlepel citroensap12 gemarineerde ansjovisfilets Hulpmiddelen Ter garnering kan men rauwe groenten zoals (verschillende slasoortenwortelselderijrode biet,...) gebruiken Hulpmiddele... bekijk recept »
1 1/2 kilo spinazie1 grote uifijngesneden1/2 kop verse uitjesfijngesneden1/2 kop melk1/2 kop peterselieversgesneden1/2 kop dilleversgesneden1 kop boter5 eieren250 gram feta-kaaspeperzout12 vellen kant en klare fyloboter om in te vetten. De spinazie u... bekijk recept »
1 pak lassie basmati rijst 2-3 eetlepels olie 400 g kipfilet, in blokjes 1 ui, fijngesnipperd 1 teentje knoflook, geperst 1 rode peper, zaadjes verwijderd en fijnge; hakt ½ theelepel gemberpoeder ½ theelepel gemalen koriander 1 eetlepel grove moste... bekijk recept »
1 pak lassie basmati rijst 2-3 eetlepels olie 400 g kipfilet, in blokjes 1 ui, fijngesnipperd 1 teentje knoflook, geperst 1 rode peper, zaadjes verwijderd en fijnge; hakt ½ theelepel gemberpoeder ½ theelepel gemalen koriander 1 eetlepel grove moste... bekijk recept »
500 gr cherrytomaatjes 200 gr spinazie 400 gr feta verkruimeld 300 gr ricotta 3 sjalotten fijngesneden 2 el kleingesneden verse dille 3 tl citroenrasp 1 el olijfolie 4 eieren licht geklopt 100 gr boter 6 plakjes bladerdeeg versgemalen peper en ... bekijk recept »
700 gr verse spinazie 300 gr rauwe gepelde reuzegarnalen solo bakken en braden 5 eieren peper&zout (pezo) nootmuskaat 1. Verwijder de steeltje van de spinazie en spoel de blaadjes grondig.2. Smelt een weinig solo in een diepe pan en voeg de spinazi... bekijk recept »
1 ui2 eetl olijfolie300 gr risottorijst1 citroen900 ml kippenbouillon (evt van tebletten)300 gr panklare spinazie (AH)2 eetl roomboter of een scheutje room -vers geraspte pecorinokaas of Parmezaanse kaas Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de ... bekijk recept »
300 gr. risottorijst 1 uigesnipperde 1 teen knoflook 9 dl. kruidenbouillonvan tablet 300 gr. spinazieverse 4 tomatenontveldein blokjes gesneden 2 blikjes tonijnin water 40 gr. kaasParmezaansegeraspte 4 el. olijfolie Verhit de olie in de pan e... bekijk recept »
400 gr (risotto) rijst 1 liter water 2 visbouillonblokjes 600 gr verse spinazie 200 gram zachte geitenkaas (in stukjes) 200 gram gerookte zalm (in reepjes) 1 uitje (gesnipperd) olijfolie Maak bouillon met het water en de blokjes. Fruit het ui... bekijk recept »