1000 recepten met spinazie
3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »
Auberginecourgettetomaatolijfoliezout en peperpaprikawat provencaalse kruidenui en iets zoet zure Thaise saus. Eventueel nog wat tomatenpuree voor de kleur. Dat wijst verder vanzelf. Ik kreeg het in de Languedoc in restaurant Fuster te Pepieux. Zelf ... bekijk recept »
300 gr. verse bladspinazie 100 gr geitenkaas met honing een pot zongedroogde tomaatjes bakje pecannoten (geroosterd) 2 kipfilet (in blokjes) pesto citroensap Spinazie, pecannoten, zongedroogde tomaatjes en geitenkaas in een saladebak doen. Verhouding... bekijk recept »
6 deciliter (kippen-) bouillon 1 ui 1 teentje knoflook 3 eetlepels olijfolie 250 gram rondkorrel rijst 1 eetlepel boter 500 gram paddestoelengemengd (oesterzwammenshiitakesgrotchampignons) 400 gram wilde spinazie 2 eetlepels geraspte parmeza... bekijk recept »
2 uien,200 gram spinazie3 vleestomaten(mag ook totmaten uit blik)gedroogde tomaten op olieca.1 liter groentenbouillon,2 eetlepels olijfolie250 gram arburiorijst(risottorijst)1 blikje tomatenpuree,15 gram boter3-4 eetlepels parmazaanse kaas,zout en pe... bekijk recept »
400 gr arborio (risotto) rijst 1 liter water 2 visbouillonblokjes 600 gr verse spinazie 200 gram zachte geitenkaas (in stukjes) 200 gram gerookte zalm (in reepjes) 1 uitje (gesnipperd) olijfolie Maak bouillon met het water en de blokjes. Fruit het ui... bekijk recept »
2 preienin ringen 2 teentjes knoflook 1/2 theelepel verse tijmblaadjes 1 eetlepel rijstolie 350 gram risotto zout/peper naar smaak 1 liter kippenbouillon 150 gram chorizoin blokjes 3 handen (wilde) spinazie 1 hand rucola 200 gram Parmezaanse kaasvers... bekijk recept »
1 ui ? 3 eetlepels olijfolie ? 250 g risottorijst (pak a 400 g) ? 1 groentebouillontablet ? 1 pakje koksroom (200 ml) ? 1 pak bladspinazie deelblokjes (diepvries 450 g) ? 100 g gemengde noten (ongezouten cup a 175 g) ? 1 zakje geraspte parmeza... bekijk recept »
2 sjalotjes 1 teentje knoflook 250 gr pastrami of tonijn(2 blikjes) 75 gr parmezaanse kaas 1 zak Iglo LenteSpinazie Italia 50 gr boter 300 gr risotto rijst 3 dl droge witte wijn 6 dl kippenboullion(tablet) peper Verwarm de spinazie op matig vuur.Verh... bekijk recept »
250 gr. spinazie2 sjalotjes2 plakken (achter)ham a 75 gr.3 eetl. olijfolie 200 gr. rondkorreligerisotto rijstca. 1/2 liter bouillon (van een tablet)20 gr. boter100 gr. geraspteoverjarigeGoudse kaas Schenk circa 1/3 van de hete bouillon bij de rijst ... bekijk recept »