1000 recepten met spinazie
1 gele paprika 5 zongedroogde tomaten 40 gr. boter 1 zak verse spinazie (ca. 300 gr) 2 kalfsoesters a 125 gr 2 el kappertjes zout en peper alminiumfolie In wok of grote pan halft van boter verhitten en paprikablokjes 2 minuten zacht bakken. spinazie... bekijk recept »
1 pak spinazie blokjes1 builtje witte rijst1 zakje kaassaus (of met ham voor pittiger)stukje camambert of brie 2 tomaatjesevt. peterselie Kook de rijst. ontdooi en verwarm de spinazie, snijd ondertussen de tomaatjes in partjes, maak de kaassaus en sn... bekijk recept »
500 gram tarwemeel 5 eieren 1/2 theelepel zout Tortellini maken: Rol het verse pastadeeg uit tot een vel van ca. 2mm dikte en snijd dat met een deegradertje in 5-6 cm brede stroken. Steek uit die stroken rondjes met een doorsnede van ca. 5 cm. Leg ... bekijk recept »
1 pak filodeeg 500 g ricotta 500 g wilde spinazie 1 ei Half bosje oreganofijngesneden of 1 theelepel gedroogde oregano zout en peper olijfolie 4 bakvormpjes Was de spinazie grondig en bak de blaadjes kort in een beetje olijfolie op hoog vuur in een w... bekijk recept »
Half pak filodeeg,ontdooid]1 ui,gesnipperd] 150 gr.spinazie,ontdooid]100 gr.fetakaas, verkruimeld]100 gr.boter.gesmolten]1 mesp. cayennepeper,kaneel,zout]2 eieren] In een grote pan 1 el.boter verhitten en de ui 5 min zachtjes fruiten In een kom eiere... bekijk recept »
250 gram verse wilde spinazie gewassen en gedroogd, olijfolie, 1 sjalotje gesnipperd, 1 teentje knoflook geperst, 50 g gedroogde tomaatjes op olie in stukjes (AHxenos), 15 g pijnboompitten geroosterd, 50 g zwarte olijven zonder pit grof gehakt, 3 bla... bekijk recept »
- jonge spinazie - verse doperwten - 2 el citroensap - 5 el olijfolie - 1 tl zout - 1 tl peperzwartegemalen - Fetakaas Hulpmiddelen Een groentecentrifuge en een slakom Hulpmiddelen - Een groentecentrifuge en een slakom Bereidingswijze Verkruime... bekijk recept »
1 flesje Maggi Basis voor Groentesoep 4 takjes peterselie 4 takjes bladselderij 2 takjes tijm 250 g wilde spinazie 4 eieren 2 eetlepels koffieroom of melk 1 eetlepel Parmezaanse kaas zout en peper 2 eetlepels boter 4 lente-uitjes in ringetjes gesnede... bekijk recept »
750 gr. aardappels geschild in plakjes van ongeveer 3 mm zoutpeper 750 gr. wilde spinazie of 450 gr. gehakte ontdooide diepvriesspinzazie 1 pakje Monchou pan en oven 4 vleestomatenontveldin plakjes 250 gr. geraspte belegen kaas 3 el pijnboompittenlic... bekijk recept »
- rijst (liefst iets met extra's: wilde rijst bv of met noten en vruchten) - olijfolie - bladspinazie ca. 400 gr - 1 citroen - 2 knoflookteentjes - 0,5 ui - Rozemarijn (of mediterranse kruiden) - Peper Olijfolie in pan warm laten worden. Ui fijnhakke... bekijk recept »