1000 recepten met spinazie
200 g gemengde bospaddestoelen 100 g spinazieblaadjes 2 plakjes bladerdeeg (2 x 90 gdiepvries) 1 teentje knoflook 1 eetl. boter 1 eetl. mosterd 100 g zure room 1 ei instantsausbinder nootmuskaat peper en zout Rol de plakjes bladerdeeg uit t... bekijk recept »
Wilde spinazie basilicum azijn geitenkaass pijnboompitten uien knoflook Bereidingswijze Was de wilde spinazie,leg het op een bord en kleine stukejes geitenkaas erovermet geroosterde pijnboompitjes en dan de dressing basilicum azijnmet uitgeperste kno... bekijk recept »
10 grote eieren3 el melkzout en peper naar smaak,1 el olijfolie500 g spinazie zonder stelengewassenzoutblaadjes van 1 grote bos bladpeterseliefijngehakt30 g gemengde verse kruiden (muntkervelbieslookbasilicumdragon)fijngehakt2-3 tenen knoflookfijngeh... bekijk recept »
Tagliatelli 2 kipfilet spinazie a la creme (deelblokjes) 2 pakjes kruidenkaas cajunkruiden Zet water op voor de pasta en volg de aanwijzingen op op de verpakking. Snijd de kip in blokjes en vermeng deze in een schaal met flink wat cajunkruiden. Bak ... bekijk recept »
350 g penne30 ml olijfolie6 plakken bacon15 g gehakte knoflook1 blik tomatenblokjes1 bos verse spinazie Breng een grote pan water aan de kook en kook de pasta beetgaar. Verhit 1 el olijfolie in een wok en bak de bacon bruin en knapperig. Voeg de kno... bekijk recept »
ruim een half donker volkorenbrood (molenbrood of pain de boulogne) een bakje Boursin (knoflook) voor warme sauzen een scheutje finesse 2 zakken à 300 gram panklare spinazie 4 el klein gesneden zongedroogde tomaten 1 el fijngehakte Italiaanse k... bekijk recept »
-250 g diepvries spinazie (of 450 g verse) -250 g groene tagliatelle -zout en peper -1 el olijfolie -1 teen knoflook (uit de knijper) -1 kleine ui (fijn gesnipperd) -100 g ricotta kaas -1 th lepel fijngehakte majoraan -nootmuskaat *doe olie, knoflook... bekijk recept »
1 hele kipfilet 25 gram bladspinazie 1/4 bakje kruidenkaas 2 plakjes bacon 20 gram pijnboompitten beetje basilicum/pesto zout peper Snij de kipfilet open. maak de plak zo dun en groot mogelijk. zout en peper (niet te veel) inwrijven en beleggen met s... bekijk recept »
1 ui6 champignons400 gr spinazie100 gr gorgonzola of kruidenkaas (bijv. Bressot)4 eetl. room culinair200 gr gare volkorenpasta (= 60 gr rauw)knoflookpeper en zout Kook de volkorenpasta volgens de bereidingswijze. Fruit de ui in weinig margarine. Voeg... bekijk recept »
Pennespinaziespekreepjeskruidenkaas Bereidingswijze Kook in ruim water met een beetje zout de Penne al dente (beetgaar). Bak tegelijkertijd in een pan met dikke bodem de dunne spekreepjes uit. Voeg hier de fijngehakte spinaziebladeren en een uitgeper... bekijk recept »