Recepten met tauge

663 recepten met tauge

Taugé

Taugé Taugé is een uitgekiemde sojaboon, is bleekgeel tot roodbruin, tegenwoordig zijn er vele soorten kiemgroenten, deze worden veel gebruikt als decoratie bij gerechten en zijn allen eetbaar. Echter snel aan bederf onderhevig, dus vers eten. Taugé is rijk aan plantaardig eiwit en combineert goed met vele groenten. Taugé goed wassen en laten uitlekken + lees meer

Thaise Salade Met Ananas

150 g haricots vertsschoongemaakt zout 2 el ketjap asin (Conimex) 1 el donkere basterdsuiker geraspte schil van 1 limoen 1 ananasin kleine stukjes of 1 blik ananasstukjes a 567 g (C1000 Selectie) 1 rode peperin dunne ringetjes 3 bosuitjesin ringetje... bekijk recept »

Loempia

1 enkele kipfilet1 varkensfiletlapjein reepjes gesneden50 g schouderhamin reepjes1/4 spitskool in reepjes11/2 ons taugewit van 1 preifijngesneden1/2 blikje bamboe2 eetl gesnipperd selderijbladzoutpeper1 t knoflookdjahe en vetsin.Ik had loempiavellen ... bekijk recept »

Miesalade

150 g mieolijfolie75 g. tauge2 lente-uitjes150g. garnalenhandje pijnboompitten1 ei100 g. peultjes1/4 komkommer2el.droge sherry2el.ketjap manis1/2 tl. sambal1/2 tl. gemberpoeder Peultjes en ei koken en af laten koelen, pijnboompitten even roosteren in... bekijk recept »

Kruidige, Gebakken Mie

1 pak eiermie - 3 el olie - 2 teentjes knoflookgeperst - 1 kipfilet in blokjes - 1 varkenshaas in blokjes - 100 gr garnalen - 3 el citroensap - 3 el vissaus - 2 el gele basterdsuiker - 2 losgeklopte eieren - 50 gr tauge - gesnipperd pepertje - handje... bekijk recept »

Singaporese Mie

Voorbereidingstijd: 20 minuten + 30 minuten weken + 30 minuten marineren 400 gedroogde rijstvermicelli 2 tenen knoflookgeperst 2 theelepels versgeraspte gember 60 ml oestersaus 60 ml sojasaus 250 gr kipfiletin reepjes 2 eetlepels olie 2 stengels blee... bekijk recept »

*Chinese Gesmoorde Vis*

1 kilo Visfilets- 250 gr.Prei- 2 lepels Citroensap- 100gr.Tauge- 200gr. Kastanjechampignons- 100gr.gekookte Ham- 1 lepel Gemberpoeder- 1 lepel Cognac-1 lepel Sojasaus- 1 kop Bouillon- 1 lepel Maizena-Aroma EXTRA!Chinese Garnalen!!! De vis met zout en... bekijk recept »

Noodlesalade

2 eierenzoutkokend water100 gram tauge1/4 komkommer150 gram koude gare kipfilet200 gram koude beetgare noodles2 eetlepels sojasaus1 eetlepel azijn2 theelepels sambalextra zout Klop de eieren met zout los en bak er omeletjes van. Snijd ze in dunne ree... bekijk recept »

Taugesalade Met Knoflook

2 eetl. sesamzaadjes500 gr. taugegoed gewassen en uitgelekt3 teentjes knoflook gepeld en fijngehakt2 lenteuitjesfijngehaktstukje gemberwortel van 2 1/2 cm.geschild en geraspt2 eetl. lichte sojasaus2 eetl. appelazijn1 eetl. rijstwijn of zoete sherry1 ... bekijk recept »

Pittige Soep Met Gamba's

8 grote gepelde gamba's olijfolie 3/4 dl. kippenbouillon 100 g. tauge 3 dl. kokosmelk 1 tl. palm- of rietsuiker zout 3 tl. sambal 1/2 tl. citroengraspoeder (sereh)25 g. cashewnoten2 tl. gehakte knoflook1 el. gehakte gemberwortel 1 tl. kurkuma 1 g... bekijk recept »

Herfstsalade

200 gr. shii-take200 gr. champignons100 gr. tauge1 rode peper2 teentjes knoflook2 uien1 eetl. citroensap,1 eetl. oliezout en peper Verhit de olie in de koekenpan, fruit hierin de champignons aan voeg dan de gesnipperde ui en de uiringen toe en pers d... bekijk recept »

Pagina 25 van 67