404 recepten met tuinbonen
Jonge tuinbonen zijn het lekkerst en heel smaakvol, ouder zijn de tuinbonen melig en smakeloos. Te koop van juni tot september van de volle grond. Diepvries het hele jaar door. Druk de peulen open en “dop” de bonen, zoek ze uit en de ‘mini’s’ verwijderen, wassen en laten uitlekken. + lees meer450 g sperziebonen (diepvries) 300 g tuinbonen (diepvries) 2 eieren 50 g paneermeel (pakje 150 g) 400 g brie (2 stuks à 200 g, AH Basic) 4 el zonnebloemolie 4 el honing-mosterdsladressing1. Kook de sperziebonen samen m... bekijk recept »
1 zakje verse dille (15 g) 5 eetlepels dijonnaise (pot a 210 g) 4 kalfsschnitzels (ca. 300 g) 2 eetlepels olijfolie 1 pakje flinterdun gesneden (rauwe ham (100 g)) 25 g boter 2 pakken tuinbonen (fijn (diepvries, a... bekijk recept »
300 g tuinbonen (diepvries) 200 ml biogarde yoghurt 15 g verse dille (fijngeknipt) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 10 sprietjes bieslook (in stukjes) 1 snackkomkommer ½ krop ijsbergsla (in repen) 1 bos... bekijk recept »
½ citroen (schoongeboend) 50 g boter 2 rode uien (in dunne partjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 1 tl gemalen koriander (ketoembar) 200 g tuinbonen (gedopt (diepvries)) 200 g doperwten (gedopt) 200 g sugar... bekijk recept »
2 el zonnebloemolie 2 uien (gesnipperd) 2 el kerriepoeder (pikant) 300 g zilvervliesrijst (pak 400 g, biologisch) 4 el rozijnen (zak 500 g) 2 pakjes tuinbonen (a 300 g, diepvries) 400 g kabeljauwfilet ((zak 7... bekijk recept »
2 pastinaken 1 hoevekip keukenkoord om te binden 4 eetlepels tuinbonen 2 lente-uitjes 0,50 l room 1 l melk 2,5 l kippenbouillon 1 bosje verse dragon 200 g boter 8 spruiten 8 girollen of champignons 200 g panko (Japans broodkruim) 200 g fijne spekreep... bekijk recept »
3 el olijfolie 400 g champignonroerbakmix 3 tl dragon 275 g notenrijst 700 ml hete groentebouillon (van tablet) 250 g tuinbonen (diepvries) 1 citroen (schoongeboend) 100 g zuivelspread light 3 bosuien1. Verhit de olie in een... bekijk recept »
500 g half-om-halfgehakt 40 g mix voor Bretons gehakt 150 g tuinkruidensoepgroenten 1 ei 1 ui 2 el zonnebloemolie 600 g bakaardappeltjes 2 tl Provençaalse kruidenmix 300 g tuinbonen (diepvries)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. D... bekijk recept »
1 ciabatta (brood) 4 el olijfolie 1 teen knoflook (gehalveerd) 1 pak fijne tuinbonen (fijn (300 g, diepvries)) 3 ansjovisfilets (blikjes 46 g) 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 1 zak mini-mozzarella&n... bekijk recept »
1 focaccia (voorgebakken brood) 2 groentebouillontabletten 200 g schelpjespasta (zak a 500 g, Biologisch) 1 pak fijne tuinboontjes (diepvries, 300 g) 1 courgette (in blokjes) 250 g champignons (in kwarten) 250 g c... bekijk recept »