Recepten met cayennepeper

1000 recepten met cayennepeper

Cayennepeper

Cayennepeper Cayennepeper is gemalen gedroogde Spaanse peper die in de keuken gebruikt wordt als specerij. De smaak is pittig, in sommige gevallen zelfs zeer heet, dus let op met je hoeveelheden.

Romige Avocadosoep

Voorgerecht voor 4 personen. 2 rijpe avocado,s, 2 eetlepels citroensap, 2 plakjes (runder) rookvlees, ? liter kippenbouillon, 75 ml slagroom, zout en cayennepeper. Bereiden. Breng de helft van de bouillon aan de kook. Voeg het vruchtvlees van de avoc... bekijk recept »

Krabterrine Met Komkommer En Avocado

360g krabvlees-2komkommers in fijne plakjes-4blaadjes gelatine-sap van 3groene citroenen-3advocado's-250g platte kaas-3dl room-2eetlepels geraspte mierikswortel-olijfolie-cayennepeper-zeezout. Verwarm 2eetlepels citroensap,voeg van het vuur de helft ... bekijk recept »

Soupe De Poisson - Vissoep

500 gr groterauweongepelde garnalen 1/2 uifijngehakt 1 teentje knoflook 2 takjes verse tijm 1 stengel bleekselderijfijngehakt 1,5 liter vis- of groentenbouillon snufje saffraan 2 eetlepels olie 1 rode uifijngehakt 2 teentjes knoflook 2 theelepels pap... bekijk recept »

Chinese Tomatensoep

1 liter kippenbouillon150 gram varkens gehakt250 gram kipfilet1 ui5 lente- uitjes2 cm verse gemberwortel1/2 theelepel koriander1/2 theelepel komijnpoeder2 blikjes tomaten op sap 800 gramsap van 1 citroen1 eetlepel honing1 eetlepel ketjapmespunt caye... bekijk recept »

Koude Tomaten-paprikasoep

750 gr rijpe tomatenontveldin stukjes1 kleine courgetteklein gesneden1 rode1 gele en 1 groene paprikain blokjes4 stengels bleekselderijin plakjes1 rode uifijngesneden2 teentjes knoflookuitgeperst1/2 dl olijfolie2 el citroen- of limoensap3 el fijngesn... bekijk recept »

Super Afslanksoep

Met dit recept maak je genoeg soep voor 10 portie'sje eet elke dag 2 portie's als je het per 2 portie's invriest hoef je de soep maar 1 keer te maken. Dit recept is voor 5 dagen: 6 teentjes knoflook gesnipperd450 gr. uien gesnipperd2 eetl. olijfolie6... bekijk recept »

Reuzegarnaal Op Z'n Provencaals

500gr diepgevroren reuze garnalen 2 soeplepels olijfolie 1/2 rode paprika 1 voetselder 2 teentjes knoflook 1/2 bosje peterselie 5cl droge witte wijn 3 soeplepels pastis zoutpepercayennepeper Pel de garnalen en laat ze 3 minuten stoven in de olie. Zet... bekijk recept »

Stukken Geroosterde Kip Op Wijze Van Dijon

1 kg kip in stukken 200 g mosterd van Dijon 2 soeplepels cayennepeper 5 cl arachide-olie 2 soeplepels wijnazijn Meng in een diep bord de helft van de mosterd en de cayennepeper, de olie en de azijn. Leg er de stukken kip in en zet 2 u in de koelkast,... bekijk recept »

Spinazietaartjes Met Ardense Ham

8 sneetjes Ardense ham 4 ronde stukken bladerdeeg van /- 10 cm diameter 1kg verse spinazie 1/2 teentje knoflook cayennepeper boter 2 soeplepels olijfolie Stoof de spinazie in een klontje boter met de fijngehakte look. Bestrooi met een snuifje cayenne... bekijk recept »

Kipfilet Met Gemengde Groenten

2 uien400 gr. gesneden wittekool1 winterwortel (ca. 300 gr.)1 gemberbolletje200 gr. rijst250 gr. kipfilet1/2 tl cayennepeper1/2 tl paprikapoeder1/2 tl kerrie100 gr. boter3 el gembernat1/2 tl worcestershiresaus1/2 el ketjap manis Uien snipperen, in ve... bekijk recept »

Pagina 71 van 100