1000 recepten met oregano
1 stokbrood 3 tenen knoflook olijfolie 5 eetlepels oregano Bereidingswijze Snij het stokbrood in schuine plakjes Maak de knoflook schoon en pers deze uit bij de olijfolie. Goed roeren en even laten staan als de oven voorverwarmd wordt. Smeer de snee... bekijk recept »
5-6 grote rijpe tomatenontveld1 el witte-wijnazijn1-2 el fijngesneden oreganozoutpeper4 dikke sneden geroosterd volkorenbrood150 g verkruimelde feta4 el olijfoliezwarte olijven Hulpmiddelen Broodroostervorkmeszeef. Hulpmiddelen - Broodroostervorkmes... bekijk recept »
4 verse schoongemaakte makrelen citroensap 6 sjalotjes 4 cocktailtomaten 4 grote schoongeborstelde champignons 1 rode paprikaontdaan van zaad en zaadlijsten en in vieren gesneden 1 dl. witte wijnazijn olijfolie 1 theelepel gedroogde oregano of 1/2 ee... bekijk recept »
VOOR EEN BROOD VAN 600 GR: 350 gr. witte bloem 10 gr. verse gist of 4 gr. gedroogde gist 5 gr. zout 5 gr. suiker 5 gr. olijfolie 1 1/4 theel. Marjoleintijm en basilicum 3/4 theel. oregano 210 ml. water. Hulpmiddelen Broodmachine Hulpmiddelen - Brood... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie 200 gram verse Italiaanse gemengde groenten 1 teentje knoflook 2 ? dl groetenbouillon snuifje oregano zout en versgemalen peper Hulpmiddelen Staafmixer Hulpmiddelen - Staafmixer Voorbereiding Maak de groeten schoon en snij dez... bekijk recept »
1 dl witte wijnazijn, olijfolie, 1 theelepel gedroogde oregano of 1/2 eetlepel fijngesnipperde verse oregano, zout, versgemalen peper. Maak een marinade van de wijnazijn, olijfolie, oregano, zout en peper en leg de spiesen van makreel hierin. Laat op... bekijk recept »
6 plakjes bacon30 gram boter1 el. gehakte sjalotten20 gram. bloem125 ml. melk40 gerapste parmezaanse kaas2 el. verse bieslook (gehakt)1/2 el. verse oregano (plus wat extra om te garneren)2 eiwitten18 minipasteibakjes (banketbakker of gebruik partycup... bekijk recept »
1 blik gepelde tomaten (Heinz) van 400 ml 1 theelepel suiker zout eventueel oregano of verse basilicum Bereidingswijze Pureer de tomaten en breng op smaak met suiker en zout. Koud is het tomatencoulis. Als je het opwarmt dan is het geschikt voor de p... bekijk recept »
1 blik gepelde tomaten (Heinz) van 400 ml 1 theelepel suiker zout eventueel oregano of verse basilicum Bereidingswijze Pureer de tomaten en breng op smaak met suiker en zout. Koud is het tomatencoulis. Als je het opwarmt dan is het geschikt voor de p... bekijk recept »
4 pommedores zout en peper 2 tl gedroogde oregano 2 tl witte basterdsuiker olijfolie wat blaadjes basilicum Voorbereiding Verwarm de oven voor op de laagste stand (warmhoudstand). Bereidingswijze Snijd de tomaten doormidden en leg ze met de snijkant ... bekijk recept »