1000 recepten met oregano
2 geplette tenen knoflook olijfolie 1,5 literblik kikkererwten 300 gr tagliatelle oregano zout en peper Bereidingswijze Bak in een soeppan de knoflook zachtjes in de olie tot hij kleurt. Doe de kikkererwten en hun vocht erbij en breng aan de kook. Dr... bekijk recept »
500 gram kalfslappen (of vhamlappen) witte peper zout bloem 1/2 dl olijfolie 1 teentje knoflook laurierblad 1/2 theelepel oregano 1,5 dl witte wijn 500 gram ontvelde tomaten (vers of uit blik) 1 eetlepel gehakte peterselie Voorbereiding Verhit de ol... bekijk recept »
stokbrood verse knoflook olijfolie (cherry)tomaten oregano Bereidingswijze Een sneetje stokbrood moet gegrild wordendat kan natuurlijk ook in de brood-rooster maar op de barbeque heeft het veel meer charme. Als het brood warm en bruin is pak je het... bekijk recept »
Tomaten in blokjes op sap 2 kleine aubergines 1 rode ui 1 sjalot 1 kleine wortel 1/2 groene paprika 6 partjes zongedroogde tomaten (op olie of niet) 2 EL pijnboompitten 1 teenje look (kan men ook weglaten) Mozarella oregano basilicum peper zout papri... bekijk recept »
500 gram courgette olijfolie 1 bolletje Mozzarella origano peper en zout 1 ciabatta Voorbereiding Was de courgettes en snij ze in lange reepjes. Neem een slakom en meng daarin 4 eetlepels olijfoliezoutpeper en een beetje oreganovoeg er de courgettes ... bekijk recept »
3 eetlepels pijnboompittenbakolieItaliaanse kruiden350 gram kalfsvleesreepjeszout en peper,150 gram sjalotjes3 kleuren paprika's450 gram krielaardappeltjes1 blikje tomatenpuree2 theelepels oregano2 dl heet water Bereidingswijze Rooster de pijnboompit... bekijk recept »
1 kg vastkokende aardappels 500 gram gepelde tomaten 300 gram mozzarella 8 ansjovisfilets gedroogde oregano olie zout en peper Hulpmiddelen Oventaartvorm Hulpmiddelen - Oventaartvorm Bereidingswijze Kook de aardappelen gaar. Pel de aardappelen en pu... bekijk recept »
2 aubergines zout 4 el. olijfolie 500 gr. kant-en-klare tomatensaus 50 gr. geraspte parmezaan 1 el. fijngesneden oregano 125 gr. mozarella Bereidingswijze 1. Snij de aubergines in dunne plakkken & bestrooi ze met zout. Laat ze een half uur uitlekken ... bekijk recept »
1 kg aardappelen van gelijk formaat (gladkokers) circa 750 g tomaten circa 50 ml olie voor de ovenschaal en om te bedruppelen circa 1 eetl. oregano versgedroogd of uit de diepvries zout en versgemalen peper Voorbereiding Borstel de aardappelen goed ... bekijk recept »
500 gram patentbloem 1 zakje gedroogde gist 6 eetlepels olijfolie 6 teentjes knoflook 1 eetlepel gedroogde oregano 1 blikje ansjovisfilets Voorbereiding Pel de knoflook en sijnd ze fijn. Meng in een kom de bloemgist en een snufje zout en voeg al roe... bekijk recept »