300 recepten met farfalle
500 g kipfilet300 g farfalle (mini)3 tomaten1 bosje lente-ui200 g peultjes1 kl geraspt gember50 g cashewnoten200 ml kokosmelk1 kl mosterd1 kl vijfkruidenpoeder150 ml olijfoliepeperzout1. Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Ontpit de tomate... bekijk recept »
500 g farfalle2 rode paprika's1 courgette1 ui (grote)1 teen knoflook2 takjes basilicum450 g haloumi800 g tomatenblokjes (blik)1 kl paprikapoeder1 kl kerriepoederolijfoliepeperzout1. Maak de groenten schoon. Snipper de ui en de knoflook, snij de papri... bekijk recept »
400 g farfalle1 bundel witte asperges2 wortelen1 ui150 g bladspinazie150 g doperwten250 g artisjokharten (bokaal)250 g tomaten (blik)olijfoliepeperzoutgeraspte parmezaan1. Schil de wortelen en snij ze in blokjes. Schil de asperges en snij ze in stukj... bekijk recept »
500 g farfalle200 g chorizoworst (pikante)2 venkelknollen1 sjalot400 g tomatenblokjes (uit blik)1 blikje tomatenpuree50 g geraspte parmezaanolijfoliepeperzout1. Fruit de sjalot en de venkel glazig in olijfolie. Voeg de plakjes chorizo toe en bak 3 mi... bekijk recept »
400 g farfalle (vlinderpasta)2 sjalotten1 rode chilipeper150 g gerookt spek (in plakjes)2 el olijfolie150 g fetazout1. Kook de farfalle beetgaar in gezouten water. 2. Maak de groenten schoon. Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Pel e... bekijk recept »
500 g farfalle400 g kipfiletpaprikapoeder1 ui (gehakt)2 tenen knoflook (gehakt)2 el boter200 g erwten100 ml groentebouillon2 el sesamzaad2 el geraspte parmezaanpeperzoutverse korianderverse kervel1. Kook 500 g farfalle beetgaar en giet af. Snij 400 g... bekijk recept »
400 g farfalle4 artisjokken (kleine, liefst vers)12 kwarteleieren200 ml kippenbouillon1 glas witte wijn1 onbehandelde citroen1 takje selder1 wortel1 teen knoflookkruidenboeket (laurier, tijm, rozemarijn)4 lente-uien2 el parmezaan (versgeraspt)oregano... bekijk recept »
300 g farfalle200 g gerookte zalm40 g boter40 g bloem0.5 l melk3 el bieslook (gesnipperd)1 citroen (geraspte schil van)nootmuskaatpeperzout1. Kook de pasta beetgaar. 2. Smelt de boter, voeg al roerend de bloem toe en laat even sudderen. Schenk er de ... bekijk recept »
400 g farfalle1 teentje knoflook1 el olijfolie1 sjalot150 g geitenkaas (bûche)150 ml room150 g walnoten (gehakte)handvol bladpeterselie (gesnipperd)peperzout1. Pel en snipper de sjalot. Pel het teentje knoflook en rasp het fijn. 2. Verhit de olijfoli... bekijk recept »
400 g tonijn (ultravers)500 g farfalle3 limoenen (losgesneden partjes van)0.5 limoen (geraspte schil van)2 tenen knoflook (fijngehakt)1 chilipeper (gehakt)4 el zwart sesamzaadpeperzout1. Wentel de tonijn door het sesamzaad. Kruid met peper. Schroei d... bekijk recept »