300 recepten met farfalle
300 g farfalle 600 g flespompoen 250 g goudsalami 2 rode uien 1 el italiaanse kruiden 3 el olijfolie 250 ml kippenbouillon 75 g parmezaanse kaas 1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.2. Snijd ondertussen de pompoen i... bekijk recept »
250 g farfalle 1 rijpe tomaat 400 g artisjokharten 1 sjalot peterselie lookpoeder 200 g gezouten spekblokjes 200 g snijbonen peper fleur de sel pijnboompitten solo1. De farfalle beetgaar koken volgens de verpakking.2. De tomaten in blokjes snij... bekijk recept »
250 g farfalle 1 rijpe tomaat 400 g artisjokharten 1 sjalot peterselie lookpoeder 200 g gezouten spekblokjes 200 g snijbonen peper fleur de sel pijnboompitten solo1. De farfalle beetgaar koken volgens de verpakking.2. De tomaten in blokjes snij... bekijk recept »
300 gram farfalle (vlindertjespasta) 7 eetlepels Aceto Balsamico di Modena 2 eetlepels suiker 6 tomaten 1 bol buffelmozzarella paar takjes basilicum 1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af, spoel met ruim koud... bekijk recept »
300 gr farfalle 2 groene paprika's in blokjes 200 gr dopererwten 1 sjalotje (gehakt) 4 tongscharfilets 100 gr grijze garnalen 2 dl room 1 soeplepel tomatenpuree 50 gr gemalen parmezaan1. Kook de pasta beetgaar. Stoof het sjalotje in wat boter. ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 450 gr farfalle (strikjes) 5 ontvelde tomaten 1 ui 250 gr tonijn uit blik 60 gr ansjovis in zout ingelegd zout, peper 2 el kappertjes 4 el olijfolieVerhit de olie in een (koeken)pan en fruit de gesnipperde ui. Voeg de tomaten toe. La... bekijk recept »
Voor 4 personen: 28 vegetarische falafels (diepvries) 500 g groentereepjes (diepvries) 400 g farfalle 1 dl lichte room peper en zoutKook de farfalle in lichtgezouten kokend water (bereidingstijd: zie verpakking). Voeg 5 min. voor het einde van de... bekijk recept »
Voor 4 personen: 28 vegetarische falafels (diepvries) 500 g groentereepjes (diepvries) 400 g farfalle 1 dl lichte room peper en zoutKook de farfalle in lichtgezouten kokend water (bereidingstijd: zie verpakking). Voeg 5 min. voor het einde van de ber... bekijk recept »
500 gr. Farfalle ( gekleurd) 300 gr. gegrilde paprika( uit een pot) 300 gr. Gegrilde aubergine ( uit pot) 180 gr. Zongedroogde tomaten ( uit pot) Voor de dressing: 1/2 dl Olijfolie met rozemarijn en 2 Eetlepels knoflook azijn. 1 theelepel pittige zui... bekijk recept »
1 portomeloentje per persoon (van die hele kleine cavaillons) 500 gr. verse mozarella 500 gr. gekookte farfalle (strikjes of vlindertjes) 100 cc arachide olie 150 cc pure notenolie 100 cc lookdressing twee eetlepels groene ontpitte olijven 5 schellet... bekijk recept »