300 recepten met farfalle
300 gram farfalle (vlindertjespasta) 2 blikjes tonijn 1 gele paprika 1 paksoi 1 pot Bertolli Pastasaus Tomaat, Pecorino & Look1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de groenten, snij de paprika in repen en de paksoi in stukk... bekijk recept »
200 gr farfalle of andere korte pasta 150 ml kookroom 200 gr (diepvries )kleine tuinerwtjes 150 gr gekookte ham van goede kwaliteit in blokjes 2 el parmezaanse kaas geraspt 1 bouillonblok 1 middelgrote ui gesnipperd 1 teen knoflook geperst 1 el ol... bekijk recept »
500 Gr pasta (farfalle of spirelli) 500 gr doperwt 2 sjalotten 100 gr gehakte notenmengeling (amandel, hazelnoot, pijnboompitten,...) 250 ml sojaroom boter water 3 takjes marjolein 1 portie safraan zout en peper 1. Kook de erwtjes 6 tot 7 minuten ... bekijk recept »
500 g mascarpone 200 g gerookte zalm 250 g champignons 100 ml melk 500 g pasta (farfalle - vlindertjes) 1 ajuin bieslook olijfolie peper peterselie 1. Zet een pot water op voor het koken van de pasta.2. Snij de ui in stukjes en stoof deze aan ... bekijk recept »
2 zalmfilets 3 wortelen 1 wit van prei 1 stam selderij 250 gr witte champignons droge witte wijn boursin met kruiden, of peper, of.. pezo aluminiumfolie 2 klontjes koude boter1. Maak voor elke zalmfiten van aluminiumfolie een bootje en giet daa... bekijk recept »
350 gr farfalle of andere pasta naar keuze 300 gr kipfilet vergemalen peper en zout olijfolie 250 gr spekreepjes 100 gr cashewnoten 1 el groene pesto 1 ui gesnipperd 1 kuipje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden 1. Snijd de kipfilet in stukj... bekijk recept »
400 gram strikjespasta (farfalle) of spiraaltjespasta (fusilli)zoutversgemalen peper250 gram haricots verts of sperziebonen2 sjalotjes of lente-/bosuitjes, gesnipperd3 augurken, gehakt3 blikjes Princes tonijnmoot in water (a 150 gram), uitgelekt1 eet... bekijk recept »
400 g farfalle200 g gorgonzola100 g gedroogde tomaten120 g olijven2 tenen knoflookhandvol bladpeterselieolijfoliepeperzout1. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af, spoel met koud water en laat uitlekken. Doe in een kom. 2. Snij de olijven... bekijk recept »
400 g farfalle (vlinderpasta)200 g ham (blokjes)200 g fijne boon250 g kerstomaten1 sjalot1 teentje knoflook1 bosje salieolijfoliepeperzout1. Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Blancheer de boontjes in lichtgezout... bekijk recept »
300 g farfalle (of andere kleine pasta)1 bundel groene asperges150 g erwten (vers of diepvries)6 radijzen6 kerstomaten1 el citroensap1 takje tijm4 el olijfoliepeperzout1. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Spoel met koud water en laat uitlekke... bekijk recept »