Recepten met fusilli

281 recepten met fusilli

Fusilli

Fusilli Fusilli zijn een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Ze hebben een spiraalvormig uiterlijk, met een holle kern. Fusilli is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Fusilli is verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot. De meest voorkomende maat is medium, die ongeveer 3 cm lang is. Fusilli kan vers of gedroogd worden gekocht.

Pasta met tonijn en geroosterde groenten

1 bakje cherry-/kerstomaten gehalveerd1 rode paprika zonder zaadjes, in repen1 groene paprika zonder zaadjes, in repen1 gele paprika zonder zaadjes, in repen1 rode ui in halve smalle ringen50 milliliter olijfolie2 teentje knoflook gehakt500 gram ... bekijk recept »

Pasta pesto met krokante ham

400 gram kleine trostomaten75 milliliter olijfolie200 gram rauwe ham350 gram pasta (penne of fusilli)1 ui, gesnipperd2 teentjes knoflook, fijngehakt1 potje groene of rode pesto100 gram geraspte of geschaafde belegen kaasblaadjes basilicum om te garne... bekijk recept »

Pastasalade met courgette, feta en meloen

400 gram pasta (penne of fusilli)100 milliliter olijfolie1 courgette, in plakjes100 gram pancetta of ontbijtspek, in plakjes1 bakje cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd150 gram feta, in blokjes1 galiameloen of 1 kleine cantaloupemeloen, geschild, in... bekijk recept »

Italiaanse tonijnsalade met tomatendressing

400 g strikjespasta (farfalle) of spiraaltjespasta (fusilli)zoutversgemalen peper250 g haricots verts of sperziebonen2 sjalotjes of lente-/bosuitjes, gesnipperd3 augurken, gehakt3 blikjes tonijn op olie (à 160 g), uitgelekt1 eetl. kappertj... bekijk recept »

Pasta met boerenkool en spek

zoutversgemalen peper200 g gerookte spekblokjes2 eetl. olijfolie1 rode ui, gesnipperd2 teentjes knoflook1 eetl. gedroogde tijm350 g pastaschelpjes zoals fusilli, penne of farfalle400 g panklare boerenkool50 g versgeraspte Parmezaanse kaas1. Breng een... bekijk recept »

Pastasalade met tonijn en bonen

200 g fusilli450 g witte bonen, uit pot of blik225 g tuinerwtjes of doperwten, uit pot of blik1 klein potje kappertjes1 klein potje zongedroogde tomaten (ca. 190 g)1 blikje tonijn naturel (op water, ca. 400 g)1 kleine (rode) ui, gesnipperd6 eetl. yog... bekijk recept »

PASTASCHOTEL MET PADDESTOELEN EN SPINAZIE

400 GR farfalle of fusilli 400 gr spinazie 250 gram paddestoelen italiaanse kruidenmix 250 ml sojaroom 1 dl groentebouillon 1 sjalot 1 teentje knoflook sojaboter paneermeel nootmuskaat peper en zout 1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. ... bekijk recept »

Pastasalade met geroosterde groenten

2 courgettes (ca. 400 g) 1 rode paprika 1 gele paprika 1 rode ui 2 eetlepels Solo vloeibaar 100 g fusilli pasta 15 g basilicum 50 g olijven zonder pit 2 eetlepels balsamicoazijn 1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. 2. Was de courgettes, snijd ... bekijk recept »

Gegratineerde kip met mozzarella

4 kipfilets of kippenbouten 4 plakken parmaham 2 bolletjes mozzarella (uitgelekt) 800 gr tomatenblokjes (blik) 1 ui 2 teentjes knoflook 8 salieblaadjes 3 kl suiker olijfolie nootmuskaat peper&zout (pezo)1. Verwarm de oven voor op 200°.2. Bak de... bekijk recept »

Gemarineerde kippenvleugels met honingmosterd

400 g kippenvleugeltjes 2 el honingmosterd 400 g pasta (penne of fusilli) bouillonpoeder 5 el Solo Vloeibaar Light 3 stronkjes witlof 250 g prei 2 tomaten 1 klein bosje verse dille (ongeveer 10 g) 4 el crème fraîche1. Bestrijk de kippenvleugelt... bekijk recept »

Pagina 28 van 29