281 recepten met fusilli
300 g fusilli 2 venkelknollen 2 rode uien 3 el milde olijfolie 225 g varkenschipolata's 1 potje rode pesto 200 g crème fraîche 300 g spinazie1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en doe in een ruime... bekijk recept »
250 g fusilli 300 g gebroken sperziebonen 500 g cherrytomaten 330 g zoetzure augurken 200 g rundercervelaat (worst, Stegeman) 4 el mayonaise 1 el grove mosterd 15 g basilicum1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakki... bekijk recept »
1 pak spinazie à la crème (deelblokjes, diepvries, 450 g) 2 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook (fijngehakt) 1 ui (gesnipperd) 1 bakje gesneden champignons (200 g) 150 g salami ((vleeswaren), gesneden) 300 g be... bekijk recept »
400 g pasta (fusilli of penne) 1 aubergine 1 snufje zout 1 snufje peper 3 el olijfolie 200 g gele snackpaprika 2 el kappertjes 2 el mayonaise 3 el azijn 20 g dille 250 g komijnenkaas1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op verpakking. Giet... bekijk recept »
250 g maispasta fusilli 1 gele paprika 8 worteltjes 3 el zonnebloemolie 175 g Tivall fijngehakt 375 ml tomato frito (pakje) 100 ml kraanwater 150 g gemalen belegen kaas (zakje)1. Breng een grote pan met water en een beetje zou... bekijk recept »
1 zakje Verstegen mix voor vegetarische pastasalade (20 g) 200 g fusilli 1 snufje zout 5 el extra vierge olijfolie 1 sap van ½ citroen 1 avocado 2 bollen mozzarella (à 125 g) 1 blikje maïs (150 g) 1 rode ui 250 g cherrytom... bekijk recept »
350 g fusilli 600 g snijbonen (pak à 300 g, diepvries) 2 uien 2 el olijfolie extra vierge 250 ml halfvolle melk 250 ml kraanwater 70 g mix voor tagliatelle roomsaus (pakje) 426 g roze zalm (blikje à 213 g)1. Kook de pasta... bekijk recept »
300 g fusilli 7½ g salie (bakje 15 g) 250 g kastanjechampignons 2 el olijfolie 150 g vegetarische spekreepjes 300 g gesneden prei 260 g funghi porcini pastasaus (pot)1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking... bekijk recept »
300 g fusilli 530 g rauwkostsalades zoetzuur (pot) 115 g bakbacon (pakje) 2 tomaten 3 bosuitjes 100 g oude kaas (stukje) 6 el yoghurtdressing (fles)1. Kook de fusilli volgens aanwijzingen op de verpakking beetgaar en l... bekijk recept »
400 g fusilli tricolore 2 el olijfolie 3 rode uien 150 g ontpitte zwarte olijven 400 g kerstomaatjes 4 el crème fraîche 100 g geraspte belegen kaas 100 g walnoten 1 snufje zout 1 snufje peper1. Kook de fusilli volgens de aanwijz... bekijk recept »