668 recepten met lasagne
2 tenen knoflook 500 g kastanjechampignons (bakje) 80 g pijnboompitten (bakje) 5 el olijfolie 1.2 kg bladspinazie (zak) 400 g zachte geitenkaas (naturel, Bettine Blanc 55) 250 g ricotta (bakje) 1 mespunt nootmus... bekijk recept »
1 rode ui 300 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 180 g Parmezaanse kaas 2 el olijfolie 350 g rundergehakt 70 g tomatenpuree (blikje) 700 ml volle melk 720 ml tomatensaus (Passata di pomodoro) 50 g boter 60 g bloem 2... bekijk recept »
12 lasagnevellen (met eieren) 450 g diepgevroren bladspinazie 250 g ricotta 500 g bechamelsaus 50 g verse pesto van rucola 3 eetlepels geraspte parmezaan 1 ciabatta om te bakken 1 eetlepel olijfolie peper en zout1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180... bekijk recept »
100 g boter 75 g bloem 1 liter visbouillon (van tablet) 7½ g dille (bakje à 15 g) 4 preien 250 g mascarpone (zachte roomkaas) 375 g lasagne verdi (pak 250 g) 375 g kabeljauwfilet (diepvries, zak à 750 g) 100 g... bekijk recept »
1 pak Honig halfvolkoren lasagnebladen (250 g) 1 pakje Honig Mix voor Napolitaanse lasagnesaus (94 g) 2 el olijfolie 350 g rundergehakt 125 g gerookte spekblokjes 400 g grove wokgroente 1 courgette 500 ml halfvolle melk 500 ml water 100 g ge... bekijk recept »
1 ui, gesnipperd Paar druppeltjes olijfolie 300 gr half om half gehakt 350 ml gezeefde tomaten 12 lasagnebladen 1 zakje mix voor bechamelsaus 500 ml melk Zout en peper 1 theel gedroogde Italiaanse kruiden 1 grote wortel 100 gr geraspte kaas 2 teentje... bekijk recept »
3 lasagnebladen (koelvers) 15 g basilicum 10 tastytomtomaten 8 plakken parmaham 250 g mozzarella 4 el zure room 25 g geraspte Parmezaanse kaas1. Halveer de lasagnebladen in de breedte en snijd ze diagonaal door. Breng ruim water met ... bekijk recept »
50 g boter 50 g bloem 500 ml melk 1 tl gemalen nootmuskaat 250 g kastanjechampignons 400 g paddestoelenmelange (schaal à 200 g) 4 el olijfolie 1 teen knoflook 2 el gedroogde dragon 1 kleine bloemkool 200 g gorgonzola 48 250... bekijk recept »
125 g gerookte spekblokjes 3 teentjes knoflook fijngehakt 15 g basilicum 1 Chinese kool schoongemaakt en in reepjes 1 pot bechamelsaus (à 400 ml) 125 g mozzarrela in blokjes 150 g Parmezaanse kaas geraspt zout en peper nootmuskaat 400 g verse lasag... bekijk recept »
2 el olijfolie 300 g rode ui 300 g champignons 300 g oesterzwammen 250 g carbonarasaus 2 el verse oregano 1 snufje zout 1 snufje peper 8 verse lasagnebladen 120 g Parmezaanse kaas1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Verhit in een koekenpa... bekijk recept »