668 recepten met lasagne
250 g Peak’s Free From lasagnebladen 1 el olijfolie 250 g gerookte spekblokjes 1 ui 1 rode paprika 340 g Jumbo pastasaus tradizionale 500 g passata (gezeefde tomaten 500 g) 450 g bladspinazie (diepvries, 450 g) 100 g geraspte jongbelege... bekijk recept »
50 g boter 50 g bloem 600 ml halfvolle melk 150 g gruyère 1 mespunt nootmuskaat 900 g spinazie à la crème (pak à 450 g, diepvries) 250 g lasagne verdi 250 g achterham (plakjes)1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de boter ... bekijk recept »
1 ui 2 el olijfolie 600 g bladspinazie 250 g ricotta (kaas) 75 g geraspte oude kaas 1 tl nootmuskaat 2 schalen warmgerookte zalmsteaks (4 smalle filets) 12 lasagnebladen 100 ml melk 2 tomaten1. Snipper de ui. Verhit de oli... bekijk recept »
4 eetlepels boter 1 schaaltje shoarmavlees (ca. 450 g) 600 g boerenkool (gesneden) 1 doosje mix voor tagliatelle roomsaus (70 g) 500 ml melk ½ pak lasagnebladen (naturel (a 250 g)) 100 g gemalen belegen kaas ... bekijk recept »
900 g spinazie à la crème 500 g wilde zalmfilets (diepvries, ontdooid) 12 lasagnebladen 250 ml Boursin Cuisine light 50 g geraspte jong belegen kaas1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de spinazie in een hapjespan. Snijd ondertussen... bekijk recept »
675 spinazie (pak à 450 g, diepvries) 150 g gorgonzola 250 g ricotta 4 el groene pesto 425 g Napoletanasaus met basilicum (pot) 250 g lasagnebladen 75 g geraspte oude kaas1. Verwarm de oven voor op 175 ºC of gasovenstand 3. Laat... bekijk recept »
2 courgettes 50 g besciamella sausmix 1 liter melk 2 el olijfolie 200 g groene lasagnevellen 200 g gerookte zalm 175 g geraspte belegen kaas1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgette met een kaasschaaf in plakken. Bereid de bec... bekijk recept »
2 zakjes pijnboompitten (a 65 g) 60 g verse dille (van plantje of uit 4 zakjes) 1 blikje ansjovisfilets (uitgelekt) 1 el kappertjes 2 teentjes knoflook (gepeld) 150 ml olijfolie 18 gladde lasagnevellen 3 kleine courg... bekijk recept »
1 courgette 1 aubergine 2 uien 1 teen knoflook 8 el olijfolie 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden 800 g tomatenblokjes (blik à 400 g) 300 g spinazie 250 g mozzarella (zakje à 125 g) 200 g Grana Padano (kaas) 250 g las... bekijk recept »
1 ui 3 el olijfolie 750 g romatomaten 4 el rode pesto 225 g pastasaus carbonara (vers, bakje 225 g) 4 el kraanwater 12 verse lasagnebladen 200 g gerookte zalm 250 g zalmfilet 75 g pizzakaas1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Sni... bekijk recept »