668 recepten met lasagne
2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd, 2 teentjes knoflook 350 gram rundergehakt 2 blikken gepelde tomaten in stukjes (sap bewaren) peper en zout 2 eetlepels fijngesneden basilicum 12-15 kleine lasagnevellen, volkoren 1 bolletje mozzarella, geraspt ... bekijk recept »
2 courgettes in lange dunne plakken 200 gram roomkaas 2 el pesto 3 el kappertjes 50 gr zwarte olijven 2 lente uitjes 250 gram broccoli 750 gram kabeljauw of zalmfilet parmezaanse kaas Roomkaas losroeren met pesto, kappertjes en olijven, daarbij wat ... bekijk recept »
8 groene lasagnevellen 100 g gerookte zalmplakken 100 g gerookte heilbotplakken 1 dunne komkommer 25 g rucola sla 2 l wijnazijn 6 l olijfolie 4 l fijngehakte dille 2 l zalmeitjes (potje uit de koeling) 1 t sinaasappelolie (bijv Les Essences d'Alain)K... bekijk recept »
4 tomaten1 courgette1 aubergine1 sjalot, gesnipperd1 teentje knoflook, geperst1 El olijfolie150 g kerstomaatjes200 g roomkaas light (type Philadelphia)100 ml lichte room (15 à 20% VG) geraspte zeste van 1 citroen2 El tijmblaadjes, gehakt150 g volkore... bekijk recept »
2 courgettes in plakjes10 vellen lasagne 6 sneetjes ham van Weleer Kwaliteitsketen Carrefour 6 tomaten, in schijfjes2 bollen mozzarella, in plakken olijfolie Voor de bechamelsaus: 30 g boter 30 g bloem400 ml halfvolle melk200 g de fromage, râpé ger... bekijk recept »
300 g varkens-rundergehakt2 El Provençaalse kruiden2 teentjes knoflook, gepeld en gehakt1 bokaal pastasaus Pecorino Carrefour 500 g mascarpone300 g verse spinazie olijfolie1 pak lasagnevellen100 g geraspte pecorino peper en zout1. Bak in een stoofpan... bekijk recept »
600 g pompoen, in blokjes olijfolie1 teentje look, geperst300 g ricotta1 bosje basilicum1 ei250 ml tomatencoulis2 courgettes van gemiddelde grootte, in fijne schijfjes40 g geraspte parmezaan peper, zout1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kruid de pompo... bekijk recept »
300 g tuinbonen uit blik 1 klein rood pepertje 50 ml olijfolie 500 g ricotta 200 g geraspte parmezaan de zeste en het sap van 1 citroen olijfolie16 verse lasagnevellen (12 x 12 cm) 4 El verse gehakte munt 1 bos rucola enkele blaadjes basilicum en ru... bekijk recept »
300 g spinazie, diepgevroren 2 teentjes look, geplet 500 g witte en bruine Parijse champignons, in reepjes 12 lasagnebladeren, voorgekookt4 El pijnboompitten, geroosterd 6 sneetjes Parmaham 50 g geraspte kaas olijfolie Voor de bechamelsaus: 50 g bo... bekijk recept »
12 lasagnebladen100 gram blanke rozijnen10 gram boter1 liter vanillevla (Melkan)2 zakjes vanillesuiker250 gram aardbeien, schoongemaakt en gehalveerdovenschaal1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de lasagnebladen 3 minuten voor. Schep ze uit d... bekijk recept »