668 recepten met lasagne
2 venkelknollen, in repen 2 aubergines, in plakken van 1 cm 1 el venkelzaadjes, gekneusd 1 tl gedroogde rode chilipeper olijfolie 60 g boter 60 g bloem 600 ml melk 100g geraspte parmezaan 140g lasagnevellen 125g mozzarellaVenkel en aubergi... bekijk recept »
4 el olijfolie extra vierge 4 rundersaucijzen 1 krop andijvie gewassen 400 g lasagnebladen vers uit het koelschap 1 pot besciamellasaus 500 g Napolitaanse tomatensaus uit het koelschap 1 bol mozzarella 1 tomaat in plakken 1 el rodewijnazijn basilicu... bekijk recept »
500 g juliennegroenten "365" 1 rode paprika 3 eetlepels olijfolie 1 koffielepel tijm 680 g Passata Rustica met basilicum 200 g feta 50 cl bechamelsaus (zelfgemaakt of gebruiksklaar gekocht) 310 g voorgekookte lasagnevellen 50 g geraspte gruyère pepe... bekijk recept »
3 uien 400 g champignons 3 el olijfolie 3 el bloem 600 ml volle melk 600 g bladspinazie 250 g verse lasagnebladen 2 el pijnboompitten (zakje 65 g)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes. Fr... bekijk recept »
4 el olijfolie 300 g rundergehakt 250 g Italiaanse roerbakmix 1 pak Italiaanse lasagne bolognese 400 ml melk 250 ml water 150 g geraspte belegen kaas 300 g tomaten 1 rode ui 1 ovenschaal (inhoud 1,5 L)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. V... bekijk recept »
1 biologische pompoen 1 ui 2 teentjes knoflook 1 prei 5 takjes marjolein 1 el paprikapoeder 1 mespuntje kaneel 70 g tomatenpuree uit blik 100 ml rode wijn 100 g cherrytomaten 400 g passata di pomodori of tomatenblokjes uit blik 40 g boter 30 g blo... bekijk recept »
100 g geraspte kaas "Gratin mix" 2 eetlepels gehakte bieslook 12 verse lasagnevellen 200 g gerookte spekblokjes 3 prei 100 g verse kaas met fijne kruiden 25 cl lichte verse room 10 cl vleesbouillon (bereid met ½ blokje per 10 cl) 3 wortelen peper en ... bekijk recept »
200 g gemengde bospaddestoelen 200 g kalfszwezeriken (te bestellen in je beenhouwerijafdeling) 1 verse truffel (te bestellen bij de groenten- en fruitverantwoordelijke) 4 verse lasagnebladen 2 dl truffelsap 1 dl porto 2.5 dl verse room 5 dl melk 2 sj... bekijk recept »
900 g witlof 1 liter melk 1 pakje bechamelsaus (2 zakjes a 50 g) 6 eetlepels Italiaanse kruiden (diepvries, strooibusje a 50 g) 150 g groene lasagnevellen (pak a 250 g) 1 bakje gerookte zalmsnippers (200 g) 1 bolletje ... bekijk recept »
1 prei 1 pak lasagnebladen (vers (a 6 stuks, koelvers)) 2 x 6 plakjes schouderham 1 pot besciamellasaus (400 g) 150 ml melk 75 g gemalen kaas (belegen)1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de harde onderkant van de pre... bekijk recept »