Recepten met macaroni

916 recepten met macaroni

Macaroni

Macaroni Macaroni is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een buisvormig uiterlijk, met een holle kern. Macaroni is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Macaroni is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waaronder korte macaroni, elbow macaroni en penne. Macaroni is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm.

Pastaschotel met 4 soorten kaas

400 gm farfalle of macaroni 1 rode paprika 1 courgette 2 uien 40 gm boter 1/2 lepel mojoraan 100 gm verse roomkaas 150 gm (boeren-) bieslook kaas 150 gm gorgonzola of castello blue 100 gm geraspte kaas 4 lepels paneermeel 1 zout, peper Kook farfalle ... bekijk recept »

Gestoomde makreel met tomaat en koolrabi

1 koolrabi (± 200 g) 3 tomaten 1 kleine gestoomde makreel (± 350 g) 1 el margarine 1 tl italiaanse keukenkruiden zout versgemalen peper 1/2 dl droge witte wijn Koolrabi schillen, wassen en in blokjes snijden. Tomaten inkruisen. Onderdompelen in kok... bekijk recept »

Varkenslapje met tomaat en bacon

2 hamlapjes à 100 g zout peper 3 eetlepels kruidenboter 25 g gesneden bacon 1 tomaat 6 sprietjes bieslook Vlees inwrijven met zout en peper. In een braadpan 2 eetlepels kruidenboter verhitten. Vlees op een hoog vuur in ca. 5 minuten goudbruin bakke... bekijk recept »

Pastasalade met salami

200 gram lintmacaroni 150 gram salami ½ komkommer 3 tomaten 3 uien 150 gram emmenthaler of cheddar 5 el olijfolie 3 el wijnazijn 3 el witte wijn 3 tl mosterd zout (zwarte) peper cayennepeper kleine krop slaKook de pasta in ca. 15 minuten gaar. Giet h... bekijk recept »

Varkensfricandeau In De Oven

1kg varkensfricandeau - zout - peper - mosterd - 200g boter Bereidingswijze 1. Geef met scherp mesje enkele inkervingen in de vetrand van fricandeau en droog vlees goed af met keukenpapier. 2. Vrijf het vlees in met zout en peper en laat dit 30 min. ... bekijk recept »

Amerikaanse appeltaart van Wendy de Laat

Nodig voor het deeg: 750 ml tarwemeel 1 tl zout125 ml plantaardige olie 250 ml melk Nodig voor de vulling: 6 appels (geschild en in dunne plakjes) 1 el citroensap2 tl kaneel 1/4 tl nootmuskaat 1/4 tl zout 3 - 6 el honing (naar smaak) 2 el tarwemeel3 ... bekijk recept »

Pagina 92 van 92