965 recepten met penne
300 g penne (pasta) 2 uien 2 rode paprika's 2 eetlepels olijfolie 2 blikjes tonijn in tomatensaus (a 185 g) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 bolletje mozzarella (kaas 125 g)1. Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Uie... bekijk recept »
300 g penne rigate 2 uien 2 el olijfolie 450 g koolrapen 390 ml pastasaus sugo casa (basilicum) 660 g Hollandse bruine bonen (pot) 55 g amandelschaafsel (bakje) 15 g verse basilicum1. Kook de penne volgens de aanwijzingen... bekijk recept »
500 g witte asperges 5 el olijfolie extra vierge 300 g penne rigate (zak) 1 citroen 15 g basilicum (bakje) 180 g zongerijpte Taggia-olijven (potje) 100 g Grana Padano, snippers1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed een ... bekijk recept »
400 g penne rigate (pasta, zak a 500 g) 100 g walnoten (ongezouten) 150 g rauwe ham (dikke plakken, vleeswaar) 2 eetlepels olijfolie 2 zakken panklare andijvie (a 400 g) 5 eetlepels pesto genovese (potje a 190 g) ... bekijk recept »
350 g broccoli 150 g zongedroogde tomaten (pot 295 g) 300 g penne rigate (zak 500 g) 450 g bladspinazie deelblokjes (diepvries) 2 eieren 250 g ricotta (bakje) 125 ml slagroom (bekertje)1. Verwarm de oven op 190 ºC... bekijk recept »
300 g Grand'Italia Spelt Penne (pasta, zak 500 g) 75 g pijnboompitjes 250 g gerookte spekreepjes (duopak) 350 g kipreepjes (Nieuwe Standaard Kip) 2 el olijfolie 350 g kleine witte champignons (schaal … 175 g) 15 g peterselie (bakje ... bekijk recept »
650 g witte asperges zout 200 g geroosterde achterham 100 g Parmezaanse kaas (stukje) 400 g penne rigate (pasta) 20 g roomboter 1 bekertje slagroom (125 ml) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) (versgemalen) zwarte pe... bekijk recept »
500 gr penne rigate 780 gr asperges (vers of uit blik) 60 gr boter 1 eetl bloem 250 gr ham in blokjes 2.5 dl slagroom zout & peper naar smaak 100 gr geraspte parmenzaanse kaas Bereiding:Kook de pasta beetgaar. Kook de asperges beetgaar. Snijd de asp... bekijk recept »
Penne rigatte2 ons zachte geitenkaas3 grote vleestomatengrote bos basilicumteen knoflookpeper,zout Hulpmiddelen Ovenschaal en pan Hulpmiddelen - Ovenschaal en pan Voorbereiding Tomaten in blokjes hakkenbasilicum hakkenen knoflook snipperen. Bereidin... bekijk recept »
300 gr. penne rigate250 gr. gerookte spekblokjes150 gr. gemalen parmesaan150 gr. rucola200 ml. slagroomolijfoliepeper en zoutsojasaus. Hulpmiddelen Grote pan Hulpmiddelen - Grote pan Voorbereiding Penne al dente koken in gezouten water en warm houde... bekijk recept »