965 recepten met penne
300 gr pasta naar keuze (bijv. penne) 500 gr rundergehakt 1 ui peper en zout 500 gr diepvries spinazie 1 1/2 pakje boursin (= 225 gr) 1 bakje Blue Band Finesse voor Verrijken Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing. Ondertussen : Snipper de ui. Br... bekijk recept »
1 rode paprika 1 komkommer 1 broccoli ( 1 lenteuitje) 1 bakje salade kip-pesto (van johma bijv.) pasta (penne) 1 el olijfolie (om in te bakken) Snij de paprika in stukjes en bak deze in de pan. Kook of smoor de broccoli tot deze gaar is en snij deze... bekijk recept »
400 gram pennezoutpeper5 el. olijfolie1 el. balsamico-azin1-2 el. pesto2 el. kappertjesgrof gehakt1 courgettemongeschild4 geroosterde rode paprika's (pot)in repen10 kerstomaatjesgehalveerd1 bosje waterkerszonder wortels100 gram parmezaanse kaasin vlo... bekijk recept »
400 g pasta (penne of spiraaltjes) 1 (rode) ui 2 teentjes knoflook 1 courgette 2 citroenen 3 eetl. olijfolie versgemalen peper zout 4 moten zalm (ca. 150 g per stuk) 2 eetl. roerbakolie of zonnebloemolie 2 eetl. gehakte Italiaanse kruiden (... bekijk recept »
200 g zalmfilet 1 pak diepvriesspinazie (450 g) 1 bekertje creme fraiche halfvet klein beetje citroensap 150 g volkoren pasta (bv. penne) zoutpepernootmuskaat 1 visbouillonblokje (Let op: bevat suiker of zoetstofniet iedereen met hypoglykemie kan hie... bekijk recept »
RundsstoofvleesTomatenPasta (penne)ParmezanThijmLaurierRundsbouillonAjuin. Bak het stoofvlees bruin in een pan. Fruit ondertussen een ajuin in een kom. Doe het stoofvlees hierbij. Voeg nu de tomaten toe (ik gebruik meestal passata van tomaten). Voeg ... bekijk recept »
300 gram (verse)penne-pasta1 ui1 champigons300 gram zalm1 pakje pan en oven(van monchou)geraspte kaaspeperzoutketjap en een beetje sambal Bak de ui, champigons in olie. Voeg daarna een beetje ketjap, sambal, peper en zout toe, daarna de zalm even mee... bekijk recept »
-275 gr. kalkoengehakt -150 gr.plakken gerookte kalkoen (fijngehakt) -1-2 teentjes knoflookuitgeperst -1 ui ,fijngesnipperd -2 wortels,in blokjes -2 eetl. tomatenpuree -3 dl kippenbouillon -225 gr. rigatoni of penne -2 eetl. geraspte parmezaanse kaas... bekijk recept »
4 kippefilets- 3 geschilde zoete appelen- zoete witte wijn- 500g ongekookte deegwaren- 1/2l (ev.magere) room- bakvet- De kippeblokjes bruin laten worden in het bakvet in een pan. De appelstukjes toevoegen. Even laten doorbakken tot de appeltjes wat z... bekijk recept »
400 gr. pasta (penne of spiraaltjes)1 kippenbouillon- of kruidenbouillontablet2 bananen50 gr. blanke rozijnen2 eetl. citroensap150 gr. mozzarella1 eetl. gehakte Italiaanse kruiden (oreganotijmbasilicum vers of diepvries of 1 theel. gedroogd) 200 gr... bekijk recept »