1000 recepten met spaghetti
400 g spaghetti 6 tomaten 2 teentjes knoflook 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel azijn 1 pakje gerookt ontbijtspek (ca. 200 g) ½ pakje soja cuisine (a 250 ml) 1 zakje gemalen belegen kaas (150 g)1. In pan spaghetti bee... bekijk recept »
3 el blanke rozijnen (zak 500 g) 5 el olijfolie 1 venkelknol (gehalveerd en in reepjes) 300 g spaghetti (pak 500 g) ½ blikje ansjovisfilet ((a 48 g), uitgelekt) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 el kappertjes... bekijk recept »
300 g spaghetti (zak a 500 g) 1 grote courgette 1 schaaltje rundergehakt (ca. 350 g) 1 zakje gehaktkruiden (15 g) 1 ei 5 eetlepels paneermeel 2 eetlepels olijfolie 1 pot pastasaus (pomodorini, 425 g)1. Spaghetti volg... bekijk recept »
2 tenen knoflook 7 el extra vierge olijfolie 600 g spinazie (zak 300 g) 5 beschuiten 100 g Parmezaanse kaas (stukje) 1 tl gedroogde rozemarijn 1 ei 250 g cherrytomaten 1 rode peper 500 g verse spaghetti all'uovo (pak ... bekijk recept »
400 g pompoen (geschild, zaden verwijderd) 2 knoflooktenen 3 eetlepels olijfolie 400 g gepelde tomaten in blokjes 500 g passata 500 g spaghetti 150 g pancetta 8 blaadjes verse salie 1 peper en zout1. Snij het vruchtvlees van de pompoen in kleine blok... bekijk recept »
400 g spaghetti 2 preien 3 eetlepels olijfolie 1 pakje tomato frito (tomatensaus 375 ml) 2 blikjes roze zalm (a 213 g) 1 eetlepel gedroogde oregano 75 g belegen kaas (stukje)1. Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Pr... bekijk recept »
300 g spaghetti (pak 500 g) 1 schaal tilapiafilet (300 g) 4 el olijfolie 500 g prei (in ringen) 1 rode paprika (fijngesneden) 1 blik tomatenblokjes (400 g)1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakkin... bekijk recept »
200 g rauwe ham 400 g spaghetti 75 g rucola 100 g groene pesto1. Leg de plakken ham in een droge koekenpan en bak ze in 5 min. op een laag vuur krokant. Breek de ham daarna in stukken. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzin... bekijk recept »
300 g spaghetti 3 tenen knoflook 10 g platte peterselie 15 g basilicum 75 g Parmezaanse kaas 100 ml extra vierge olijfolie1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af. 2. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Sn... bekijk recept »
300 g spaghetti all'uovo 800 g witlof 150 g schouderham (dikke plak) 2 el olijfolie 125 ml slagroom 75 g Pecorino Romano1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af. 2. Snijd ondertussen de onderkant... bekijk recept »