1000 recepten met spaghetti
2 courgettes 400 g kleine trostomaten 4 eetlepels olijfolie 1 teen knoflook 300 g spaghetti (all uovo, 500 g) 1 schaal kipfilethaasjes (ca. 350 g) 2 eetlepels Italiaanse kruiden (diepvries, 50 g) 1 pakje tomatensaus ... bekijk recept »
200 gr spaghetti 3 tomaten half potje zwarte olijven zonder pit 75 ml olijfolie Halve courgette 2 teenjes knoflook paar blaadjes basilicumPel het vel van de tomaten, door een kruis te snijden aan de onderkant en een halve minuut te dompelen in koke... bekijk recept »
3500 g volkoren spaghetti 2 courgette 2 uien 2 tenen knoflook 1 bakje verse munt 1 schaal kipfilet 2 el ketjap manis 1 tl gemalen komijn (djinten) 2 el olijfolie1. Kook spaghetti volgens aanwijzingen op verpakking. Maak courgettes sch... bekijk recept »
300 g volkoren spaghetti 2 aubergines 4 el olijfolie 300 g varkensfilets 125 ml slagroom1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 2. Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en bak de aubergine al... bekijk recept »
1 citroen 4 braadworst (ca. 500 g) 250 g champignons ½ zakje verse peterselie (a 30 g) ½ zakje verse bieslook (a 25 g) 500 g spaghetti zout 50 g boter 50 g bloem peper 1 dl slagroom1. Citroen onder stromen... bekijk recept »
cayennepeper naar eigen smaak 200 g diepgevroren erwtjes 2 eidooiers 3 eetlepels gehakte peterselie 100 g geraspte gruyère om erbij te serveren 1 teentje knoflook 2 kg mosselen 25 cl room 400 g spaghetti1. Was de mosselen, doe ze in een kookpot met 1... bekijk recept »
250 g ricotta 900 g gegrilde groenten 4 el milde olijfolie 1 el venkelzaad 300 g spaghetti kamut 100 g coburgerham1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Stort de ricotta op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 30 min. in het midden van... bekijk recept »
2 bakjes paddestoelenmelange (a 200 g) 1 ui 400 g spaghetti 2 eetlepels olijfolie 125 ml slagroom 50 g groene olijven zonder pit zout en peper 4 eetlepels kruidenolie eekhoorntjesbrood & truffels1. Paddestoelen met keukenpapier sch... bekijk recept »
250 g ricotta 2 zoete, sappige handperen 2 takjes takjes rozemarijn 4 el olijfolie 300 g volkoren spaghetti 500 g gekookte bieten 3 tenen knoflook 75 g rucola1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Stort de ricotta op een met bakpapier bekle... bekijk recept »
300 g spaghettini (dunne spaghetti) 100 ml olijfolie extra vierge 3 tenen knoflook (fijngesneden) 1 rode peper (fijngesneden) 1/2 theelepel grof zeezout 1 bakje verse peterselie (plat (20 g))1. Kook de spaghettini volgen... bekijk recept »