1000 recepten met spaghetti
300 g spaghetti1. Breng een grote (pasta)pan met ruim water aan de kook. Gebruik minimaal 1 liter water per 100 g pasta. Als pasta in ruim water wordt gekookt, helpt dat te voorkomen dat hij gaat plakken. Olie toevoegen is niet nodig. 2. Voeg, als he... bekijk recept »
4 el olijfolie 1 teen knoflook 300 g kipfilet 1 tl gedroogde oregano 1 snufje zout 1 snufje peper 350 g spaghetti 500 g kastanjechampignons 4 el crema di balsamico 5 el peterselie 75 g Parmezaanse kaas1. Verhit de helft van de olijfolie in ... bekijk recept »
400 g spaghetti 2 uien 2 eetlepels vloeibare margarine 1 schaaltje vegetarische balletjes (210 g) 1 doosje champignons (250 g) 1 pot sugo tomatensaus piccante (470 g) 1 doosje cherrytomaten (250 g)1. Spaghetti met wein... bekijk recept »
150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((vleeswaren 75 g), in reepjes) 400 g rundergehakt 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 50 ml rode wijn (vo... bekijk recept »
300 g 4-granen spaghetti 500 g rundergehakt 2 eieren 50 g paneermeel 1.5 tl gemalen nootmuskaat 2 el olijfolie 600 g Verdura pastasaus 100 g belegen kaasVerwarm de oven voor op 200°C. Kook de pasta in een pan met ruim kokend water en zout in 7 min. b... bekijk recept »
6 el Pietro Coricelli olijfolie extra vergine (fles 1 l) 400 g tomatenblokjes 250 g cherrytomaatjes 2 tenen knoflook 1 ui 350 g spaghetti 150 g ricotta (baktje 250 g) 3 el peterselie (bakje 30 g) 200 ml water 1 snufje zout 1 snufje peper1. ... bekijk recept »
300 g spaghetti 200 g Pecorino Romano (kaas) 1 snufje versgemalen zwarte peper 3 el olijfolie1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de Pecorino Romano kaas boven een kom. Voeg versgemalen z... bekijk recept »
300 g spaghetti 1 bak romatomaten (a 750 g) 1 doosje Italiaanse kruiden (diepvries 50 g) 5 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook 2 bakjes gekookte gamba's (a 200 g) 1 pakje room culinair (... bekijk recept »
200 g extra mager rundergehakt ½ struik bleekselderij ½ winterpeen 2 el olijfolie 200 g spaghetti 70 g tomatenpuree 400 g tomatenblokjes 2 el balsamicoazijn 10 g rozemarijn 75 g rucola 100 g geraspte kaas (30)1. Bak... bekijk recept »
300 g spaghetti (pak 500 g) 700 g broccoli (in kleine roosjes en steel in plakjes) 1 pot sugo basilico (pastasaus, 470 ml) 1 blik hotdogs (giant (6 stuks), in plakjes) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 2 tl oregano&... bekijk recept »