Recepten met spaghetti

1000 recepten met spaghetti

Spaghetti

Spaghetti Spaghetti is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het is een van de meest populaire pasta's ter wereld en wordt gewaardeerd om zijn lange, dunne vorm en zijn veelzijdigheid. Spaghetti is verkrijgbaar in verschillende diktes, waaronder dunne spaghetti, medium spaghetti en dikke spaghetti.

Spaghetti

300 g spaghetti1. Breng een grote (pasta)pan met ruim water aan de kook. Gebruik minimaal 1 liter water per 100 g pasta. Als pasta in ruim water wordt gekookt, helpt dat te voorkomen dat hij gaat plakken. Olie toevoegen is niet nodig. 2. Voeg, als he... bekijk recept »

Spaghetti con funghi al balsamico

4 el olijfolie 1 teen knoflook 300 g kipfilet 1 tl gedroogde oregano 1 snufje zout 1 snufje peper 350 g spaghetti 500 g kastanjechampignons 4 el crema di balsamico 5 el peterselie 75 g Parmezaanse kaas1. Verhit de helft van de olijfolie in ... bekijk recept »

Spaghetti met vegetarische balletjes

400 g spaghetti 2 uien 2 eetlepels vloeibare margarine 1 schaaltje vegetarische balletjes (210 g) 1 doosje champignons (250 g) 1 pot sugo tomatensaus piccante (470 g) 1 doosje cherrytomaten (250 g)1. Spaghetti met wein... bekijk recept »

Spaghetti bolognese

150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((vleeswaren 75 g), in reepjes) 400 g rundergehakt 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 50 ml rode wijn (vo... bekijk recept »

Lucia's spaghetti-ovenschotel met tomatensaus en balletjes

300 g 4-granen spaghetti 500 g rundergehakt 2 eieren 50 g paneermeel 1.5 tl gemalen nootmuskaat 2 el olijfolie 600 g Verdura pastasaus 100 g belegen kaasVerwarm de oven voor op 200°C. Kook de pasta in een pan met ruim kokend water en zout in 7 min. b... bekijk recept »

Spaghetti met tomaat en ricotta

6 el Pietro Coricelli olijfolie extra vergine (fles 1 l) 400 g tomatenblokjes 250 g cherrytomaatjes 2 tenen knoflook 1 ui 350 g spaghetti 150 g ricotta (baktje 250 g) 3 el peterselie (bakje 30 g) 200 ml water 1 snufje zout 1 snufje peper1. ... bekijk recept »

Spaghetti cacio e pepe

300 g spaghetti 200 g Pecorino Romano (kaas) 1 snufje versgemalen zwarte peper 3 el olijfolie1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de Pecorino Romano kaas boven een kom. Voeg versgemalen z... bekijk recept »

Spaghetti met knoflookgarnalen

300 g spaghetti 1 bak romatomaten (a 750 g) 1 doosje Italiaanse kruiden (diepvries 50 g) 5 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook 2 bakjes gekookte gamba's (a 200 g) 1 pakje room culinair (... bekijk recept »

Light spaghetti bolognese

200 g extra mager rundergehakt ½ struik bleekselderij ½ winterpeen 2 el olijfolie 200 g spaghetti 70 g tomatenpuree 400 g tomatenblokjes 2 el balsamicoazijn 10 g rozemarijn 75 g rucola 100 g geraspte kaas (30)1. Bak... bekijk recept »

Romige spaghetti met worst en broccoli

300 g spaghetti (pak 500 g) 700 g broccoli (in kleine roosjes en steel in plakjes) 1 pot sugo basilico (pastasaus, 470 ml) 1 blik hotdogs (giant (6 stuks), in plakjes) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 2 tl oregano&... bekijk recept »

Pagina 23 van 100