1000 recepten met spaghetti
400-500 gr spaghetti3 ons magere ontbijtspek (kleine blokjes)vers gehakte peterselie4 losgeklopte eieren2 pakjes slagroom of 1/4 slagroomgeraspte kaas. In een hapjespan de spek, zonder olie of boter, langzaam bakken. Wanneer de spaghetti bijna klaar ... bekijk recept »
1 knoflookteentje 300 gm italiaanse roerbakgroenten (zakje) 2 eetlepel(s) olijfolie 2 eetlepel(s) pijnboompitjes 300 gm spaghetti 2 kneepjes (ca. 1 eetl.) 1 maggi vloeibare bouillon italiaans; e kruiden 1 eetlepel(s) fijngesneden peterselie Bereiding... bekijk recept »
1 venkelknol 500 g tomaten 2 el olijfolie 1/4 l slagroom 250 g gepelde gekookte garnalen 400 g spaghetti 10 basilicumblaadjes (vers of diepvries) zout peper Voorbereiding Rasp de schoongemaakte venkel. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Bereid... bekijk recept »
250 gram spaghetti. 30 gram boter. 400 ml tomatensaus voor spaghetti.(uit pot) 60 gram geraspte jong belegen (Goudse) kaas. 10 basilicumblaadjes. 75 gram zachte geitenkaas. Voorbereiding 1.Breng in een grote pan ruim (=veel) water aan de kook met een... bekijk recept »
? 800 g broccoli ? 300 g spaghetti ? 1 eetlepel boter ? 4 speklapjes ? 1 pakje sugo pastasaus basilicum (360 ml) ? 4 eetlepels Italiaanse kruiden (diepvriesstrooibusje a 50 g) Bereidingswijze Broccoli schoonmakenin roosjes verdelen en stronk in ... bekijk recept »
250 gram Spaghetti 2 uien gesnipperd 2 vleestomaten in plakjes gesneden 40 gram boter 4 el olijfolie 150 gram belegen geraspte kaas ca45 gram bloem 4 dl slagroom of melk 3 teentjes knoflook uit de knijper 400 gram rundergehakt 2 tl oregano 1 tl orega... bekijk recept »
Spaghetti 1 bekerte sour creme (100ml) 1 bakje champignons 1 dikke plak ham 2 eieren 1 zakje geraspte kaas Kook de spaghetti. als je de spaghetti hebt afgegoten doe je het mengsel van eieren, kaas en sour creme bij. Laat het even van het vuur staan m... bekijk recept »
1 pak vlugkokende spaghetti 5 teentjes knoflook rode peper olijf olie zout. Spaghetti zo′n 8 min. koken (beetje zout erbij )dan in vergiet uit laten lekken , ondertussen in een wok ruim hoeveelheid olijf olie warm laten worden en de knoflook + ... bekijk recept »
500 gram spaghetti maat 5 4 eetlepels olijfolie extra vergine 2 tenen knoflook fijn geperst/ gesneden handvol verse fijngesneden peterselie zout naar smaak voor de spaghetti geraspte parmenzaanse kaas Kook de spaghetti "al dente" beetgaar. Verhit d... bekijk recept »
125 g dunne spaghetti 6-8 eetlepels olijfolie (virg.) 10 teentjes knoflook peterselie Een blokje Parmezaanse kaas Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing (al dente) Olie in koekenpan verwarmen (de temperatuur is juist als een proefstukje gesnipper... bekijk recept »