1000 recepten met spaghetti
1 ui2 vleestomaten200 gram belegen kaaszout250 gram spaghetti35 gram boter40 gram bloem4 dl. melkversgemalen pepernootmuskaat3 eieren2 el. olijfolie1 teentje knoflook400 gram rundergehakt? tl. oregano? tl. kaneel? tl. basilicum? dl. rode wijn2 el. to... bekijk recept »
Recepten met tapenades Spaghetti met courgette en tapenade trecolori: U heeft hiervoor nodig: voor 4 personen 300 gr. spaghetti 300 gr courgettes 500 gr kipfilet 2 eetlepels tapenade trecolori 4 eetlepels olijfolie peper en zout Bereidingswijze Berei... bekijk recept »
Ca. 400 gram blokjes gebraden of gekookte kip 100 gram gekookte ham in vingerdikke plakken 1 literblik tomaten of dezelfde hoeveelheid verse 1 1/2 dl bouillon 100 gram champignons 60 gram boter 1 ui peper en zout 170 gram spaghetti (of vlugkokende el... bekijk recept »
50 gm ongekookte spaghetti 4 eieren 1 plak gekookte ham (circa 100 gram) 100 gm geraspte kaas 1 een beetje bieslook 1 peper en zout ----VERDER GEBRUIK JE---- 1 pan 1 zeef 1 koekenpan en deksel 1 kom 1 garde 1 mes/schaar 1 pannenkoekmes Kook de spagh... bekijk recept »
50 gm ongekookte spaghetti 4 eieren 1 plak gekookte ham (circa 100 gram) 100 gm geraspte kaas 1 een beetje bieslook 1 peper en zout ----VERDER GEBRUIK JE---- 1 pan 1 zeef 1 koekenpan en deksel 1 kom 1 garde 1 mes/schaar 1 pannenkoekmes Kook de spagh... bekijk recept »
12 Sint-Jacobsvruchten 400 gr spaghetti 50 gr rucola (raketsla) 50 gr parmezaanschilfers 1 rode paprika 1/2 citroen tijm olijfolie peper en zeezout 1. Schil de rode paprika met een dunschiller. Verwijder de pitjes en snijd het rode vruchtvlees i... bekijk recept »
350 GR SPAGHETTI 2 EL vloeibare margarine 350 GE GEHAKT 500 GR 500 g fijngesneden gemengde groenten (bijv. julienne soepgroenten)500 g fijngesneden gemengde groenten (bijv. julienne soepgroenten) 1 zakje 1 zakje Knorr Mélange voor Spaghetti à l'Itali... bekijk recept »
200 g spaghetti 3 el pijnboompitjes 1 krop botersla 250 g kerstomaatjes 1 el Bertolli Bakken en Braden Vloeibaar 1 pot (255 g) Bertolli Pastasaus Quattro Formaggi 3 el Bertolli Extra Vergine Olijfolie 1 el balsamicoazijn 2 takjes basilicum 1. Koo... bekijk recept »
50 gram spaghetti per persoon 4 sneetjes brood (licht bruin) 4 eetlepels olijfolie extra Virgin (voor het brood) 1 eetlepel olijfolie voor de pasta klontje echte boter voor de kool 2 teentjes knoflook 3 a 4 zongedroogde tomaatjes in olie zout peper k... bekijk recept »
400 gram spaghetti 2 blikjes gepelde tomaten (netto 400 gram) 4 teentjes knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 klein blikje tomatenpuree (60 gram) 3 theelepels ansjovispasta 4 volle eetlepels verse basilicum (of 2 theelepels gedroogde) 1 eetlepel kl... bekijk recept »