1000 recepten met spaghetti
Voor 2 personen: 2 courgettes (gewassen) 3 tenen knoflook (geperst) 150 gr spaghetti flinke eetlepel kappertjes 40 gr parmezaanse kaas 2 eetlepels olijfolie verse peterselie (fijn gehakt) peper en zoutMaal de courgettes in de keukenmachine of met de ... bekijk recept »
voor 2 personen: 150 gram gorgonzola 2 tenen knoflook 2 theelepel sambal 2 dl. slagroom 5 eetlepels olijf olie 250 gram spaghettidoe de olie in een pan, maak het niet te heet, doe de knoflook en de sambal erin, even omroeren en de kaas erin leggen. S... bekijk recept »
Voor 2 personen: 250 gr spaghetti 100 gr spekreepjes 1 sjalotje, 2 stengels bleekselder 200 gr gorgonzola 200 ml koffieroom 1 thl thijm, versgemalen peper 1/2 zakje verse bieslookSpaghetti met wat zout koken volgens pak. In hapjespan spekjes in ca 5 ... bekijk recept »
- 500g artisanale spaghetti - 4 teentjes look - verse basilicum - excellente extra zuivere olijfolie - 200g of gedroogde of half gedroogde tomaten - vers gemalen peper - vers geraspte parmesan of grana kaasLaat water koken in een grote pot; voeg zout... bekijk recept »
Voor 4 personen: 600 gr spaghetti 200 gr kalfsgehakt 200 gr americain natuur 1 groene paprika 1 rode paprika 2 uien 1 courgette 1 aubergine 1 blik gepelde tomatenstukjes 250 gr champignons 1 teentje knoflook 1 kruidenblokje 4 eetlepels olijfolie vers... bekijk recept »
300 g spaghetti 200 g gerookt spek 100 g gerookte zalm 150 g erwtjes 150 g boontjes 200 g mascarpone parmezaan 3 dl melk 1 tomaat opletten met zout: er zitten reeds zoute ingredienten ingerookte zalm in fijne reepjes snijden spek in dobbel steentjes ... bekijk recept »
Voor 2 personen:150 g spaghettizout, peper1 bakje quorngehakt, à 175 g1 el olie1 ui, gesnipperd1 teen knoflook, geperst100 g wortel, geraspt1 1/2 el tomatenpuree400 g pomodoro tomaten, in stukjes5 el basilicumblaadjes, grof gescheurd50-75 g oude kaas... bekijk recept »
150 g spaghettizout, peper1 bakje quorngehakt, +/- 175 g 1 el olie1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, geperst100 g wortel, geraspt 1 1/2 el tomatenpuree400 g pomodoro tomaten, in stukjes5 el basilicumblaadjes, grof gescheurd50-75 g oude kaas, geraspt- ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 rode en 2 gele paprika's 1 eetlepel Alpro soya Bakken en Braden 1 grote fijngesneden ui 2 fijngesneden knoflookteentjes takje rozemarijn 300 g gepelde scampi's (diepvries) 100 ml witte port 250 ml Alpro soya Cuisine 500 g volkoren ... bekijk recept »
Voor 2 personen: 100 g roze garnalen 200 g spaghetti 3 eetlepels olijfolie 1 prei 1/4 l kant en klare tomatensaus 100 g verse roomkaas met kruiden 2 eetlepels fijngeknipte bieslook zout, peperKook de spaghetti in ruim kokend water met een snufje zout... bekijk recept »