1000 recepten met spaghetti
Voor 4 personen: 250g gebroken spaghetti 6 eetlepels citroensap 1dl zonnebloemolie zout peper 1 theelepel mosterd 1 kleine ui 1 eetlepel gehakte peterselie 1 klein blikje ananasstukjes 1 blikje mangostukjes 1 sinaasappel 1 rode grapefruit 1 banaan ci... bekijk recept »
voor 1 persoon: 40 gr spaghetti 1 gehakte ui 1 knoflookteentje 100 gr champignons in plakjes gesneden 3 tomaten 50 g tonijn (uit blik, op eigen nat) 1 eetlepel Italiaanse kruiden 1 eetlepel Parmezaanse kaas peper en zoutKook de spaghetti beetgaar in ... bekijk recept »
Voor 4 personen:1 broccoli250 g kastanjechampignons (schoongemaakt)1 gele paprika (in grove stukken)2 uien (in dunne partjes)2 teentjes knoflook (in plakjes)1 eetlepel tijm (vers)3 eetlepels olijfolie extra vierge500 g volkoren spaghetti2 eetlepels c... bekijk recept »
Voor 2 personen: 1 ui 1 teentje knoflook 100 gr gepelde walnoten 300 gr spaghetti 100 gr spekblokjes 400 gr tomaten 2 eetlepels gehakte peterselie 100 gr fetablokjes peper zoutPel de ui en het knoflookteentje en snipper deze. Hak de walnoten grof. On... bekijk recept »
350 gr volkoren spaghettibosje peterselie, fijngesnedenca. 6 zachte handperen4 dl slankroom2 theelepels kerrie300 gr geraspte pitte kaaspijnboompitten- Spaghetti gaar koken. - Laat de room en kerrie in een pannetje warm worden. - Voeg peterselie en d... bekijk recept »
2 kg mosselen 6 flinke tenen knoflook 3 el groene olijfolie 2 vleestomaten 1 el groene pesto 1 tl gedroogde chilivlokken 1 dl droge witte wijn spaghetti voor 2 personen flinke pluk bladpeterselie (of koriander) zout uit de molen Hulpmiddelen Flinke... bekijk recept »
? 450 gram magere runderlappen ? bloem ? 4 el olijfolie ? 1 blikje tomatenpuree ? 2 dl witte wijn ? 2 tl basilicum ? 1 tl tijm ? 2 el groene olijven zonder pit ? (maizena) ? peterselie ? 400 gram spaghetti Bereidingswijze Snijd de olijven i... bekijk recept »
350 g spaghetti 4 gamba's 5 cl droge witte wijn 300 g verse vongole 1 tomaat 2 el olijfolie 3 teentjes knoflook 4 el verse platte peterselie peper en zout 300 g bouchotmosselen1. Bak de gamba's op hoog vuur in een lepel olijfolie. Peper uitvoeri... bekijk recept »
500 g half-om-halfgehakt 2 uiengesnipperd 3 eetlepels olijfolie 2 blikken gepelde tomaten (a 400 g) 1 theelepel oregano 500 g spaghetti 1/2 pakje fetakaas (stukje a 150 g) 1 potje pesto alla genovese (90 g) In kom gehakt met vork losmaken. In d... bekijk recept »
200gr spaghetti,2 eetlepels boter of magarine,2 eieren4 eetlepels parmazaanse kaas500 gr.rundergehaktkleine uikleine groene paprikablik gepelde tomaten(400gr.),blikje tomatenpuree(140gr.),pakje huttenkase. zakje geraspte jonge kaastheelepel suikerthe... bekijk recept »