Recepten met tortellini

197 recepten met tortellini

Tortellini

Tortellini Tortellini is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een ringvormig uiterlijk, met een vulling omhuld door dunne pasta. Tortellini is verkrijgbaar in verschillende maten, maar de meest voorkomende maat is ongeveer 1 cm in diameter. Tortellini kan worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.

Tomaat en courgette uit de oven

1 grote courgette (ca. 400 g) zout 50 g pecorino (kaas stukje) 2 sneetjes witbrood (oud) 2 takjes tijm 3 takjes peterselie peper 4 (roma)tomaten 2½ eetlepels olie1. Courgette in plakken snijden en met zout bestrooi... bekijk recept »

Pasticcio met drie kazen en broccoli

400 g broccoliroosjes 1 cupje tomatenpuree (70 g) 2 doosjes bechamel (2 x 25 cl) 100 g gemalen mozzarella (in zakje) 200 g ricotta 70 g vers geraspte parmezaan 500 g verse tortellini zout1. Kook de broccoliroosjes 5 min. in kokend lichtgezouten water... bekijk recept »

Tortellini met artisjokkensaus

2 zakjes tortellini met kaasvulling (a 250 g) 2 potten artisjokharten (a 285 g) 2 uien 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie ½ pak gezeefde tomaten (a 500 g) 1 pakje room culinair (200 ml) 1 zakje verse pete... bekijk recept »

Tortellini met tomaat en pijnboompitten

1 1/2 pak tortellini (kaas (a 250 g)) 2 tenen knoflook 2 eetlepels olijfolie 1 zak Italiaanse roerbakgroentemix (400 g) 1 blik tomatenblokjes (in tomatensap) 1 pot witte bonen (370 g) 1/2 zakje verse peterselie (a... bekijk recept »

Bouillon met tortellini

1 pot vleesfond (380 ml) 1 vleesbouillontablet 1 pak tortellini verdi (con ricotta e spinaci, 250 g) 1 takje oregano 2 takjes peterselie versgemalen peper 50 g versgeraspte Parmezaanse kaas1. Vleesfond met 3/4 liter water aan de... bekijk recept »

Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter

2 pakken tortellini verdi (verse pasta met spinazie, a 250 g) 75 g kruidenboter (kuipje a 100 g) 2 sjalotten (fijngesnipperd) 450 g tuinerwten (diepvries) 1 zak rucola slamelange (75 g) 3 eetlepels geraspte kaas&nbs... bekijk recept »

Tortellini met champignonsaus

375 g tortellini met kaasvulling (pak à 250 g) 250 g kastanjechampignons (bakje) 25 g boter 350 g kipfiletblokjes 60 g mix voor champignonsaus (pakje) 500 ml kraanwater 200 gemengde sla (zak) 4 el dressing originale&... bekijk recept »

Romige tortellini met gestoofde radijs

250 g tortellini met kaasvulling 2 el vloeibare margarine 1 ui gesnipperd 125 ml creme fraiche 250 g spekreepjes 2 bossen radijs gewassen en in vieren gesneden zout en peperKook de tortellini in een ruime pan met kokend water en wat zout in 15 min. ... bekijk recept »

Preisoep met kaastortellini

2 el zonnebloemolie 250 g prei 1 l groentebouillon 150 g tortellini kaas 1 blik zwarte bonen (400g) 80 g smaakboter pesto 1 snufje zout 1 snufje peper1. Verhit de olie in een (soep)pan. Bak de prei 3 min. zonder deze te laten kleuren. Voeg de ... bekijk recept »

Tortellini met prosciutto crudo in ‘sauce vierge’

500 g tortellini van Bertagni 560 g half-gedroogde tomaten in olie 8 teentjes in olie gemarineerde look 150 g groene olijven, ontpit 70 g kappertjes 200 g pijnboompitten 2 bosjes basilicum 40 g geraspte parmezaan 1. Hak de half-gedroogde tomaten fijn... bekijk recept »

Pagina 1 van 20