Recepten met tortellini

197 recepten met tortellini

Tortellini

Tortellini Tortellini is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een ringvormig uiterlijk, met een vulling omhuld door dunne pasta. Tortellini is verkrijgbaar in verschillende maten, maar de meest voorkomende maat is ongeveer 1 cm in diameter. Tortellini kan worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.

Tortellinisoep

1 bakje champignons ? zakje tortellini met vlees 2 liter runderbouillon(van tablet) 1 theelepel gedroogde oregano peper zout 1 eetlepel fijngehakte peterselie Hulpmiddelen Mes champignonborsteltje pan met dikke bodem vergiet diepe borden Hulpmiddele... bekijk recept »

Tomaten-tortellinisoep met pesto

1 courgette 1 prei 1 ui 1/2 liter gezeefde tomaten 2 bouillontabletten 2 laurierbladeren 150 gm tortellini met kaas 250 gm gehakt 3 eetlepel(s) koffieroom 2 eetlepel(s) pesto (basilicumsaus) 50 gm geraspte pardano of oude kaas Bereiding: Snijd de cou... bekijk recept »

Siciliaanse kabeljauwschotel uit de oven

1 el oregano gesnipperd 2 el kappertjes uitgelekt 1 middelgrote ui gesnipperd 1 flinke teen knoflook geperst 3 el verse platte peterselie gehakt 75 gr Parmezaanse kaas peper en zout uit de molen 4 stuks kabeljauw filet van 125 gr 1 pot Bertol... bekijk recept »

Tortelini Supervullend

Zak tortellini carne zakje kaas saus(maakt niet uit welk merk) 1 pakje boursin 1 zak geraspte oude kaas klein zakje parmesaanse kaas 1 ui 1 hele kipfilet 2 teentjes knoflook oregano peper en zout champignons een beetje bakboter evt wat melk cq water ... bekijk recept »

gele tortellinesoep

250 g witte tortellini met hamvulling 2 el olijfolie 100 g parmaham 4 gele paprika's 1 pot gevolgtefond tabasco blaadjes basilicum zout en peper naar smaak Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Kook de tortelline in ruim kokend water met olijfol... bekijk recept »

Kaastortellini met spinazie en amandel

400 gram tortellini gevuld met kaas (koelvers)100 gram blanke amandelen100 milliliter olijfolie75 milliliter groentebouillonrasp en sap van 1 citroen200 gram spinazie, panklaar200 gram ricotta1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpak... bekijk recept »

Kaastortellini met kerstomaatjes, olijfolie en verse kruiden

zoutversgemalen peper6 eetl. extra vergine olijfolie2 teentjes knoflook, in plakjes200 g kerstomaatjes, in vieren800 g verse tortellini met kaashandje versgehakte kruiden zoals basilicum, peterselie, bieslook, kervel, dillegrof geraspte geitenkaas of... bekijk recept »

Tomatensoep met spinazietortellini en kaasbroodjes

4 eetl. olijfolie1 grote venkelknol, geschaafd of in smalle reepjes2 teentjes knoflook, gehakt1 blikje tomatenpuree (70 g)1 l groentebouillon of kruidenbouillon (van tablet)200 ml gezeefde tomaten (pakje)250 g sperziebonen, afgehaald en gehalveerd250... bekijk recept »

Toscaanse paddenstoelenbouillon

200 g gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen, shiitakes)2 eetl. olijfolie1 teentje knoflook gehakt1 l kruidenbouillon of groentebouillon (van tablet)250 g ravioli of tortellini gevuld metspinazie of kaas, liefst koelvers1 citroenb... bekijk recept »

Tortellinigratin

500 gr tortellini met spinazie- ricottavulling 5 tomaten 200 ml slagroom 150 gr parmezaan (blok) solo vloeibaar peper&zout (pezo)1. Verwarm de oven voor op 200°, electrisch of 175° hete lucht.2. Kook de tortellini ongeveer 2 minuten in ruim gezoute... bekijk recept »

Pagina 16 van 20