415 recepten met gamba
24 Gamba's.4 Teentjes knoflook.2 Kleine uien.4 Eeetlepels olijfolie.4 Eetlepels medium sherry.1 Eetlepel citroensap.2Eetlepels fijngehakte peterselie(of uit de diepvries van (Daregal) Was de gamba′s en dep ze droog./ Pel de teentjes knoflook en... bekijk recept »
Voor 4pers:2 limoenen-20 gamba's(diepvries,ontdooid)-500gr volle yoghurt-2afgestreken eetlepels tandooripasta- (aziatische winkel)-1kl rode spaanse peper- 1 teentje knoflook-zout-mespuntje gemalen koriander-mespuntje gemalen piment(jamaicaanse peper)... bekijk recept »
2 eetlepels olie 2 eetlepels citroensap 1 gehakt uitje zout en versgemalen peper naar smaak Rooster ze 10-15 minuten op de barbecue en serveer een tartaar of Chantillymayonaise. bekijk recept »
Gamba Ratatouille Looksaus Bieslook. Looksaus bereiden, mayonaise met room en zeer fijn geplette look en cayennepeper. De gamba gedeeltelijk pellen en in olie bakken. bekijk recept »
3 dl. bierpils 2 el. bosuienin ringetjes 20 gamba's 1 el. gemberop siroop 6 el. ketjap Frituur-olie 1 el. sesamzaadgeroosterd Slagemengde 6 el. sojasausJapanse 1 el. suiker 150 gr. tempurabloem Voorbereiding Van de gember op siroop wordt al... bekijk recept »
10(of meer!)gamba's 3teentjes knoflook 1pak spinazie 300 gram kipfilet geitenkaas visolie(kant en klaar vond ik het lekkerst) geen visolie (dan olijfolie en citroensap) 100 gram per persoon tagliatelle creativo scheutje olijfolie. Creme fraiche Pesto... bekijk recept »
12 gamba's2 dl tomatenketchup2 eetlepels goede ketjap manis1/2 eetlepel citroensap1 a2 eetlepels sambal oelek,12 sate stokjeszout2 eetlepels slaolie. Hulpmiddelen Grill Hulpmiddelen - Grill Voorbereiding Leg de satestokjes 6-8 uur in een bakje water... bekijk recept »
Benodigdheden 2 fijngehakte teentjes knoflook2 eetlepels olijfolietabasco8 ongekookte gepelde gambasFino of citroensap Bereidingswijze Meng de teentjes knoflook met de olijfolie en een paar druppels tabasco. Laat een grillpangrillplaat of dikke koeke... bekijk recept »
Voor de marinade: 2 theelepels knoflook uit de pers 4 dl arachideolie 6 gesneden rode pepertjes, zaadjes verwijderd zeezout, peper Voor de saus: 75 gr ongezouten boter het sap van 4 citroenen Meng alle ingrediënten voor de marinade in een keuken... bekijk recept »
1. Leg het zeer dun uitgerolde deeg op een ingevette bakplaat en bestrijk het met olijfolie. Verdeel er schoongemaakte en gepelde rauwe gamba’s en dunne plakjes courgette over. Verdeel er kleine schepjes ricotta over en bestrooi met grof geraspte Par... bekijk recept »