529 recepten met krab
1/4 ui 1 rijpe avocado 1 pakje mon chou 1 el citroensap 1 tl gemalen zwitserse kaas (strooibus) zout peper 2 el zure room 2 tl mosterd 1 blikje krab (± 200 g) 8 grote peultjes (± 50 g) 400 g tartaar 2 el roze peperkorrels (potje delby’s) 2 el boter... bekijk recept »
1 blikje krab 2 sjalotjes 1 teentje knoflook 60 gram boter 60 gram roomkerriepoeder 8 eieren Bieslook Zout Peper Schil de sjalotjes en de knoflook Hak ze fijn Verhit 30 gram boter in een pan ensauteer hierin het mengsel totdat het kleur krijgt Laat ... bekijk recept »
25 gram gedroogde shii-take 200 gram krabsticks in dunne reepjes 1 el droge sherry 6 eieren zout, peper 2 el olie blikje bamboescheuten 1 el sojasaus Laat de shii-take weken in heet water Uit laten lekken, steeltjes verwijderen en in dunne reepjes s... bekijk recept »
3 eetlepels mosterd 2 eetlepels suiker 1 eetlepel azijn 1 dl olie 3-4 eetlepels dille Zout Witte peper Mix de mosterd, suiker en azijn in een schaal Voeg beetje bij beetje de olie toe (roer stevig) Voeg de fijngehakte dille, zout en peper toe bekijk recept »
4 crabsticks 1 el mayonaise 2 tl cognac 2 tl koffieroom 2 tl tomatenketchup Waterkers Roze peperkorrels Bieslook Halveer 4 crabsticks Roer een sausje van de mayonaise, cognac, koffieroom en de tomatenketchup Leg op 8 eetlepels elk 2 blaadjes waterke... bekijk recept »
500 gr aspergepunten 2 tl zout 4 sneetjes casinobrood 1 dl mayonaise 1 bosje dille 80 gr krabvlees Boter Schil en gaar de asperges volgens het basisrecept Maak onder het garen van de asperges de mayonaise en zet die koel weg Snij een deel van het kr... bekijk recept »
500 g geschilde witte asperges 3 dl slagroom 220 g krab vers of uit blik 75 g garnalen 300 gram tagliatelle suiker zout peperAsperges koken. Laten uitlekken. Kopjes eraf snijden en de stelen klein snijden. Stelen met krab en slagroom in ± 6 min. tot ... bekijk recept »
200 gram surimi krabvlokken of krabsticks (Vismarine)300 gram gerookte zalm (Vismarine)1 eetlepel sesamzaad2 lente-/bosuitjes, in smalle ringen75 gram rucola1 citroen, in plakjesVoor de dressing:1/2 eetl. sesamolie2 eetlepel zonnebloemolie of... bekijk recept »
1 kleine bloemkool2 teentjes knoflook, fijngehakt3 cm verse gember, geschild en gerasptrasp en sap van 1 citroen1 lente-/bosuitje, in smalle ringen75 milliliter olijfolie100 gram Hollandse garnalen1 blikje krab, schoongemaakt125 milliliter cr&egr... bekijk recept »
4 eieren2 eetl. melk (Melkan)zoutversgemalen peper50 g taugé, gespoeld en gedroogd2 lente-/bosuitjes, gesnipperd1 blikje krab, uitgelekt en schoongemaakt1-2 eetl. oestersaus of ketjap asin1 eetl. sesamzaadjes, geroosterd1. Klop de eieren l... bekijk recept »