529 recepten met krab
400 g tagliatelle (met ei Italiaans (zak a 500 g)) 1 beker slagroom (250 ml) 1 courgette 1 bakje cherrytomaten (250 g) 1 zakje verse bieslook (25 g) 1 blikje krab (stukken (170 g)) 1 zak gemengde sla (300 g) ... bekijk recept »
2 blikjes krab (a 170 g) 1 limoen ½ rode ui (in flinterdunne ringen) ½ zakje verse koriander ((a 15 g), fijngehakt) ½ zakje verse basilicum ((a 15 g), fijngehakt) 3 el Thaise vissaus 8 sneetjes brood&nbs... bekijk recept »
2 sneetjes oud witbrood 1 bakje roze garnalen (125 g) 1 blikje extra fancy crab (121 g) 1 ei (M) ½ zakje verse peterselie (à 30 g) 1 eetlepel slagroom 1 eetlepel mayonaise zout en peper 2 eetlepels boter of margari... bekijk recept »
1 snuifje 5-kruidenmengeling 2 eetlepels bladpeterselie, gehakt 40 g boter 4 cl bruine rum 1 snuifje cayennepeper 3 eetlepels fijngesneden bieslook 1 groene piment het sap van één limoen 2 teentjes knoflook 4 eetlepels kokosmelk 1 limoen 4 Noordzeekr... bekijk recept »
3 blikjes krab ((a 170 g),) 20 g boter 70 g bloem 100 ml melk 1 citroen (uitgeperst) 30 g paneermeel 1 bakje verse koriander ((15 g), blad fijngesneden) 3 el zonnebloemolie 4 el chilisaus1. Laat de krab uitlekken. Verhi... bekijk recept »
1 zakje verse dille (15 g) 1 bakje surimi flakes (125 g) 2 bakjes roze garnalen (à 125 g) 3 eetlepels medium dry sherry 250 ml slagroom zout en versgemalen peper 1 zakje waterkers (75 g)1. Helft van dille fijnhakken. S... bekijk recept »
0,5 ananas 150 g ananasconfituur 4 hindesteaks 5 cl bruine rum 19 cl wildfond (uit bokaal) 2 koffielepels speculaasspecerijen 1 klontje boter 2 eetlepels olijfolie peper en zout1. Haal het vlees 1 uur op voorhand uit de koelkast. 2. Pel de halve anan... bekijk recept »
1 blik krab (in stukjes, /- 200 g, uitgelekt nettogewicht) 2 eetlepels ciderazijn 2 eetlepels fijngehakte dille 1 kippenbouillonblokje 3 eetlepels olijfolie peper en zout 2 eetlepels platte peterselie, fijngehakt 180 g rijst sap van 1 citroen vruchtv... bekijk recept »
boter voor de vorm 1 ei 1 eidooier geraspte muskaatnoot 75 g koude boter 1 vel kruimeldeeg 1 maroilles zout 12,5 cl zure room zwarte peper van de molen1. Verwarm de oven voor op stand 6-7 (200°C). 2. Klop het volledige ei met de eidooier en de room ... bekijk recept »
2 blikjes artisjokharten of -bodems (ca. 400 g per blikje) 2 teentjes knoflook2 eetlepels citroensap4 eetlepels olijfolieversgemalen peper1 eetlepel gehakte Provencaalse kruiden (tijmrozemarijnoregano vers of diepvries)100 g krabsticks of krabvlokke... bekijk recept »