32 recepten met sardine
8 sardines 2 eetlepels tomatenketchup 1 eetlepel sinaasappelsap enkel druppels tabasco 1 sinaasappel enkel blaadjes sla Meng de helft van de tomatenketchup, de tabasco en het sinaasappelsap Laat de sardines minstens 15 minuten marineren in de s... bekijk recept »
Voor 2 personen: 1 ei 1 klein blikje sardientjes citroensap 2 theelepels mosterd peper, zout 6 sprieten bieslook 500 gram witloofKook het ei in 10 minuten hard en laat het afkoelen. Laat de sardientjes uitlekken en verwijder de graat. Hak het ei, 1 s... bekijk recept »
1. Meng 1 blikje uitgelekte en fijngemaakte sardines met een ei en 1 t mosterd1 kop geraspt chedderkaas en een kwart kop droge witte wijn. 2. Rooster witte casino snijen brood aan de ene kant onder grill en en besmeer de andere kan met boter en erop... bekijk recept »
1 kg. sardine 3 teentjes knoflookgeperste 2 dl. olijfolie Peper citroen of lemon Hulpmiddelen Een kwastje Barbeque of grilloven Hulpmiddelen - Een kwastje Barbeque of grilloven Bereidingswijze Ontdooi de sardines als u diepvriessardines genomen ... bekijk recept »
4 kalfslapjes - 50 gram boter - 1 komkommer - 4 sardientjes - 4 eieren - paneermeel -zoutpeper - bouillon. Schil de komkommer, snij ze in de lengte doormidden, verwijder het zaad en snij het komkommervlees in brunoise. Stoom ze in een open pan gedure... bekijk recept »
4 blikje sardines1 ui2 rode pepers zonder zaadjes, in ringetjes2 teenjes knoflook gesnipperd1 blikje tomatenpuree400 gram spaghetti4 sneetje niet te vers, wit of bruin brood4 eetlepel gehakte peterselie1 citroen in partjes1. Giet de sardines af en va... bekijk recept »
1 1/2 kilo verse sardientjes5 takjes koriander of peterselie2 tenen knoflook 1/2 tl zwarte peper3 theelepels paprikapoeder1 1/2 theelepel zout200 gram smida10 eetlepels zonnebloemolie Was de sardines onder stromend water en wrijf met uw duim de harde... bekijk recept »
1/2 kilo verse sardientjes5 takjes koriander of peterselie2 tenen knoflook 1/2 tl zwarte peper3 theelepels paprikapoeder1 1/2 theelepel zout200 gram smida10 eetlepels zonnebloemolie. Was de sardines onder stromend water en wrijf met uw duim de harde ... bekijk recept »
1 kg. sardineverse 4 stuks sjalottengesnipperde 5 blaadjes laurier 1 glas sherry-azijn Olijfolie 1 el. zeezout Pepergedroogdeversgemalen Voorbereiding Ontschub de sardineshaal ze leeg onder de kraan en snijd de kop eraf. Fileer ze langs de rugg... bekijk recept »
300 g bloem1 kl zout12 g verse gist (of droge)3 el olijfolie0.5 kl suikertomatencoulis (zelfgemaakt of kant-en-klaar)1 bakje kerstomaten2 geitenkaasjes (verse)4 sardienen (gefileerd)verse tijmverse rozemarijnverse basilicumpeperzout1. Maak het deeg. ... bekijk recept »