41 recepten met Lamsrack
8 teentjes knoflook 3 eetlepels rode wijn 1 pot vleesfond 2 French lamsracks zout peper 2 eetlepel olijfolie 2 eetlepels boter of margarine 2 pakjes aardappelblokjes (à 450 g) ½ eetlepel olijfolie met truffel1. Knoflook pe... bekijk recept »
2 tenen knoflook 4 el olijfolie 400 g pomodorini (blik) 100 ml kraanwater 6 takjes rozemarijn 750 g lamsrack (Feestfavoriet) 1 el balsamicoazijn gerijpt op hout 3 el balsamicoazijn 300 g tagliatelle1. Verwarm de oven voor op... bekijk recept »
2 el olijfolie knoflook/chilipeper 200 g risottorijst 380 ml gevogeltefond 2 dl kraanwater ½ el grofgemalen zwarte peper 1 tl gemalen kardemomvruchten 1½ tl kaneelpoeder 4 lamsracks (ca. 650 g) 25 g boter 2 bosuien ... bekijk recept »
2 cm verse gember 1 teen knoflook 2 el curry madras (blikje 90 g, specerijenmelange by Jonnie Boer) 1 tl versgemalen zwarte peper 2 el arachideolie 2 lamsracks (à ca. 400 g, op kamertemperatuur)1. Verwarm de oven voor op 120 °C. 2... bekijk recept »
100 g sjalot tijmboter 800 g lamsrack 1 snufje zout 1 snufje witte peper 50 g paneermeel 50 g ui 10 g peterselie 1 tl tijmblaadjes 30 g geraspte belegen kaas 20 ml olijfolie 1 ingevette bakplaat of braadslede 1 stuk aluminiumfolie1. Verwar... bekijk recept »
1½ teen knoflook 2 French lamsracks met 6 ribbetjes (à ca. 400 g) 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g) 2 aubergines 2 laurierblaadjes 2 kruidnagels zeezout versgemalen peper 1 dl olijfolie (extra vierge) 3 trost... bekijk recept »
100 g zongedroogde tomaten 1 teen knoflook 3 el balsamicoazijn 2 el vloeibare honing 1 tl verse tijm 5 el olie 750 g lamsrack (Feestfavoriet, op kamertemperatuur) 2 venkelknollen1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de tomaten i... bekijk recept »
1 kg aardappels met rode schil (zak a 3 kilo) 5 eetlepels olie 4 lamsracks 1 bol knoflook (gehalveerd) 100 g boter (in blokjes) 2 takjes verse rozemarijn (zakje a 15 g) ½ zakje verse tijm (a 15 g) 100 g gew... bekijk recept »
1 aubergine 4 zoete aardappelen 2 el olijfolie 90 g amandelen 50 g panko breadcrumbs (paneermeel, zakje 200 g) 20 g platte peterselie 1 el grove mosterd 1 ei 750 g lamsrack (Feestfavoriet)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. S... bekijk recept »
1 schaaltje lamsracks (2 stuks, ca. 400 g) versgemalen zwarte peper 3 takjes tijm 250 g cherrytomaten 4 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook (in plakjes) 1 theelepel honing 50 g zachte roomboter1. Oven voorverwarmen op 200 º... bekijk recept »