1000 recepten met biefstuk
250 g gewelde vijgen (met vanille) 125 g kristalsuiker 4 anijssterren 500 ml brandewijn (slijter)1. Was de inmaakpot goed om. 2. Stop de vijgen met de suiker en anijssterren in de pot en schenk er de brandewijn op. Sluit de pot en laat hem... bekijk recept »
1 pakje pepersaus voor vlees en pasta 3 el volle rode wijn (of 2 el cognac ) 2 (kogel)biefstukken (in blokjes) 1 bak- en gourmetgroentepakket (of 75 g champignons in plakjes, 1/2 rode paprika in stukjes en 1 gesnipperde rode ui)1. Doe... bekijk recept »
2 bakjes paddenstoelen melange ((a 200 g), in reepjes) 25 g boter 2 bosuitjes ((zakje 3 stuks), fijngesneden) 1 teen knoflook (geperst) 4 el droge witte wijn 1 el gedroogde tijm 1 takje selderij (fijngesneden) 100 g ... bekijk recept »
1 sneetje vloerbrood 1 el rode-wijnazijn 1 teen knoflook 1 zakje verse basilicum 1 zakje verse munt 3 augurken 4 el olijfolie 2 biefstukken1. Snijd korsten van brood. Schenk azijn en 1/2 eetlepel water in diep bord. Week brood hier kort... bekijk recept »
4 el olijfolie 900 g aardappelpartjes 200 g verse doperwten (koelvers) 350 g haricots verts 4 biefstukken (op kamertemperatuur) 1 sjalot 3 el honing 75 ml aceto balsamico di Modena (fles 250 ml)1. Verhit de helft van de o... bekijk recept »
500 g uien 2 teentjes knoflook 1 rode paprika 1 groene paprika 4 eetlepels olie 1 theelepel sambal trassi 1 eetlepel sojasaus 300 g rijst 4 eieren zout en versgemalen peper 4 grote zoetzure augurken 50 g boter of margarine 4 biefstukjes (` 100 g)Rijs... bekijk recept »
150 g zilveruitjes, uitgelekt 50 g bosvruchtensiroop 500 ml zoete rode port 1 takje verse rozemarijn 1 pot vleesfond (380 ml) 2 eetlepels crema di balsamico (Ca del cristo, flesje a 250 ml)Bak de zilveruitjes 10 minuten op laag vuur in de boter met d... bekijk recept »
1 kg aardappelen (kruimig, geschild) 1 bos bospeen (geschild) 200 g tuinerwten (extra fijn (450 g, diepvries)) 60 g boter 2 x 2 stuks kogelbiefstukken ((diepvries), ontdooid) 1 bakje champignons ((250 g), in plakjes... bekijk recept »
½ el sambal oelek 1 el wittewijnazijn 1½ el gember (op zonnebloemoliebasis (potje 135 g)) 2 biefstukken ((a 125 g), op kamertemperatuur)1. Meng de sambal, azijn en gember en bestrijk de biefstukken ermee. Laat minimaal 30 mi... bekijk recept »
1 zak aardappels (kook kruimig (800 g)) 1 1/2 pak tuinerwten (diepvries a 450 g) 1 bos radijs 2 biefstukken (met kruidenboter (a 350 g)) 40 g boter 50 ml appelsap 1 eetlepel balsamicoazijn (rood)1. Aardappelen koken vo... bekijk recept »