124 recepten met braadworst
4 worstjes (bijv. Catalaanse braadworst) 1 zoete puntpaprika (zak 2 stuks) 1 kleine ui (zeer fijn gesnipperd) 1 el Franse mosterd 2 tl tabasco 4 el zonnebloemolie 1 citroen (uitgeperst) ½ zakje selderij ((a... bekijk recept »
300 g witte rijst 1 stukje chorizoworst (50 g) 2 courgettes 1 ui 2 teentjes knoflook 4 eetlepels olijfolie extra vierge (classico (fles a 500 ml)) 1 schaaltje Catalaanse worstjes (270 g) ½ bakje geroosterde amandelen... bekijk recept »
2 ciabatta's 300 g gesneden boerenkool (koelvers, zak à 300 g) 1 rode ui 400 g braadworst 2 el olijfolie 2 el zongedroogde tomatentapenade (potje 130 g)1. Verwarm de oven op 220 °C en bak de ciabatta af in 6-8 min. Kook de boeren... bekijk recept »
1 kg vastkokende aardappels 100 g boter 1 ui (gesnipperd) 1 zak zuurkool naturel ((500 g), uitgelekt) 150 ml bier (blikje of flesje) 1 laurierblad 4 runderbraadworsten 4 el grove mosterd1. Aardappels schillen, in stukken ... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappelen (geschild) 75 g boter 4 braadworsten 1 bakje champignons ((250 g), in kwarten) 1 pak tuinerwten (extra fijn (450 g, diepvries)) 150 ml melk 1 zakje gemalen oude kaas (48 (175 g)) 1 tl nootmu... bekijk recept »
1 citroen (schoongeboend) 300 g gesneden witte kool 4 el mayonaise 4 braadworsten 4 witte puntjes1. Steek de barbecue aan. Rasp de gele schil van de citroen, halveer de vrucht en pers één helft uit. Meng het rasp, het sap en de mayonaise... bekijk recept »
1 schaal Toscaanse (braadworst (6 stuks, 300 g)) 1 struik bleekselderij (600 g) 3 el olijfolie 1 duopak krieltjes (700 g) 2 uien (in partjes) 1 pakje sugo (pastasaus basilicum (390 ml)) 75 g Hollandse (geiten... bekijk recept »
4 grote aardappelen (zak 3 kg) 1 bleekselderij (in stukken van 5 cm) 4 appels 2 el mosterd 2 el suiker 6 takjes verse tijm (bakje 15 g) 1 schaal braadworst (4 stuks) 2 el olijfolie1. Verwarm de oven voor op 200 °C. H... bekijk recept »
300 g volkoren penne (pasta, zak 500 g) 1 bloemkool (in roosjes) 3 el olijfolie 4 braadworsten (in stukjes) 75 g boerenkaas (oud 48) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 4 el zwarte olijven ((potje 290 g), in plakje... bekijk recept »
1 grote bloemkool (ca. 800 g) 25 g boter 25 g bloem 3 theelepels gemalen komijn (djinten) 400 ml volle melk versgemalen zwarte peper 100 g gemalen belegen kaas (zakje a 150 g)1. Blad en dikke stronk van bloemkool snijden en... bekijk recept »