228 recepten met entrecote
2 rijpe mango's,1dl.rode port,2dl.rode wijn,2 eetlepels sterke rundsvleesbouillon,1 eetlepel dyon mosterd,1 eetlepel gembersiroop,150gr.koude boter,2 entrecotes van 350 gr.zwarte peper,zout,4 takjes peterselie. Hulpmiddelen Gewoon keukengerei. Hulpm... bekijk recept »
200 gr.entrecote in dunne plakjes gesneden5 el.olijfolie2 tenen knoflook uitgeperst1 el.balsamicoazijn50 gr.champignons aan heel dunne plakjes100 gr.rucola2 el.geroosterde pijnboompitten50 gr.zwarte olijven grofgehaktpeper en zout Hulpmiddelen Grill... bekijk recept »
250 g champignons in schijfjes 60 g boter 2 el olijf olie 3 el gehakte sjalotten 4 entrecote à 200 g 7,5 cl madeira 1,5 dl runderbouillon 3 dl room 2 el maïzena 1 el room 30 g zachte boter peterselie zout peperBak de champignons in 30 g boter en 1 el... bekijk recept »
4 st entrecote 2,5 dl kalfsfonds 2 el room 2 el wittewijn sjalotten 50 g champignons ½ bol knoflook 75 g boter 4 st ansjovis filets kervel dragon peterselie basilicum 1 tl citroensap worchestershiresaus De sjalotjes, champignons en knoflook ragfijn h... bekijk recept »
1 stuk entrecote van 1,2 kg Voor de marinade:2 El olijfolie 1/2 rood pepertje, zonder zaadjes, fijngesneden 1 lookteentje 1 blokje gember, geraspt 1 theelepel gemalen komijn 5 bolletjes zwarte peper 5 korianderzaadjes1 laurierblad1. Meng de ingrediën... bekijk recept »
2 entrecotes (250 à 300 gram elk)2 aubergines3 el citroensap1 teentje knoflook1 bosje bladpeterselie1 bosje koriander2 takjes oregano2 takjes rozemarijn1 chilipeper (rood)olijfolieuit de molen pepergrof zeezout600 g krieltjes1. Verwarm de oven voor o... bekijk recept »
4 entrecotes ((200 g/stuk))1 sjalot3 tenen knoflook1 bosje bladpeterselie250 g roomboterolijfoliepeperzout1. Pel en snipper de sjalot. Pel en pers de knoflook. Hak de peterselie fijn. Meng met de boter, sjalot en knoflook. Breng op smaak met peper en... bekijk recept »
4 entrecotes800 g aardappelen1 rode ui2 bosjes waterkers1 bosje radijzen2 lente-uien30 g geraspte parmezaan200 ml rode wijnrode wijnazijn4 takjes tijmolijfolieboterpeperzout1. Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Pureer ze met een scheutje oli... bekijk recept »
4 entrecote (filets, 250 g per stuk)4 eidooiers250 g boter100 ml witte wijnazijn (met dragon)2 el verse dragon (gesnipperd)peperzout1. Kruid het vlees met peper en zout. Bak het naar smaak in boter. Laat het rusten onder aluminiumfolie. 2. Laat voor ... bekijk recept »
1 entrecote (van 800g)200 g ontbijtspek (gerookt)gemengde slazwarte peper uit de molengrof zeezout1. Snij de entrecote in 4 gelijke stukken. Wikkel rond elk stuk plakjes spek die u vastzet met een houten prikker. 2. Rooster de entrecotes 5 minuten aa... bekijk recept »