Recepten met rundergehakt

1000 recepten met rundergehakt

Rundergehakt

Rundergehakt Rundergehakt is 100% gemalen rundvlees van rest delen. Dit gehakt is na het bakken of braden 'droger' dan half-om-half gehakt.

Runderconsommé

Voor de bouillon 5-6 liter water 750 gr runderpoulet 4 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 1 prei 1 bos selderij Tijm Laurier Zout 10 geplette peperkorrels 2 teentjes knoflook Peterseliestengels Voor het klaren 2 wortelen 1 prei 1 stengel bleekselderij 3 e... bekijk recept »

Nasi

200 gram rundergehakt peper zout rijst nasi-bami groenten ketjap sambal ----------- braadpan kookpan pollepelBereiding Doe 200 gr rundergehakt in de braadpan en voeg daaraan zout en peper toe. Braad het gehakt en prak het ondertussen in kleine stukje... bekijk recept »

Spagetti (voor 2 personen) :

200 gram rundergehakt 1 ui 1 prei water 2 bouillonblokjes 1 blikje tomatenpuree 1 eetlepel maizena 250 gram glutenvrije spagettiDoe 200 gram rundergehakt in de vorm van balletjes in de braadpan Snij een ui in plakjes en doe de ringen in de braadpan S... bekijk recept »

Tomaten-roerbaksoep met gehakt

Voor 2 personen: 2 stengels bleekselderij 4 bospeentjes 1 dunne prei 1/2 eetlepel bakgember 2 eetlepels roerbakolie 150 g rundergehakt 1 eetlepel medium sherry 1 eetlepel Chinese sojasaus 1 zakje roerbaksoep voor tomatensoep (pakje ` 2 zakjes Honig)B... bekijk recept »

Spaghetti met gehaktballetjes, bladspinazie en Parmezaanse kaas

200 gram rundergehakt1 ei3 beschuitjes2 eetlepels Bertolli vloeibare margarine of olijfolie150 gram verse bladspinazieBertolli pastasaus kaas & basilicumparmezaanse kaas1. Meng 200 gram rundergehakt met 1 ei en 3 verkruimelde beschuiten2. Rol ca. kle... bekijk recept »

Pappardelle met gehakt-tomatensaus

500 g pappardelle400 g rundergehakt400 g kerstomaten2 uien (gehakt)2 tenen knoflook (gesnipperd)1 kl tomatenpuree150 ml vleesbouillon1 kl tijmbasilicum (gesnipperd)ricotta (verkruimeld)peperzout1. Bak het rundergehakt rul in een pan met olie. Voeg de... bekijk recept »

Stevige bolognesesaus

50 g spek, zonder zwoerd400 g rundergehakt150 g wortelen1 tomatensaus1 glas rode wijnolijfolie1 uipeperzout1. Snipper de ui. Snij de wortelen in blokjes.  2. Bak het spek in wat olijfolie in een ruime pan. 3. Voeg er de uisnippers aan toe e... bekijk recept »

Katenvinken met puntpaprika en rode peper

500 gram rundergehakt1 rode (punt)paprika, zonder zaadjes, in miniblokjes2 sjalotjes of 1 kleine ui, gesnipperd1 teentje knoflook, fijngehakt1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt1 eipaneermeel150 gram katenspek50 gram boter of 3 eetl. olijfolie1. ... bekijk recept »

Zelfgemaakte pastasaus met rode wijn

500 gram Uien 6 tenen Knoflook 1 potje zongedroogde Tomaatjes Tijm Vers Orgegano gedroogd Basilicum Vers Peterselie Vers Pijnboompitten 3 dl Runderbouillon Chilipoeder 2 blikken Tomatenblokjes of verse tomaten gesneden 2 blikjes Tomatenpuree ... bekijk recept »

met COUSCOUS GEVULDE PAPRIKA'S

125 gram couscous 125 cc water 4 kleine paprika's 250 gram rundergehakt 100 gram verse worst Komijn, Kaneel, ketoembar Peterselie en munt Pistaschnootjes en pijnboompitten 1 courgette 1. Paprika`s uithollen en het vruchtvlees van de afgesneden deks... bekijk recept »

Pagina 27 van 100