1000 recepten met rundergehakt
2 blikken bruine bonen1 pond rundergehaktrunderbouillonblokjes2 uien 2 teentjes knoflook1 laurierbladkruidnagel,paprikapoeder zoutpeper,aardappelenbladselderie 1 blik bruinen bonen 10 minuten koken en dan zeven. In een pan bouillon maken met de bouil... bekijk recept »
1 ui 1 groene paprika 2 eetlepels olie 250 gram rundergehakt 1 blik bruine bonen 1 blikje tomatenpuree 1 klein blikje ananas 1 theelepel chilipoeder 1 theelepel paprikapoeder 2 theelepels zout. Schil de ui. Snijd deze in kleine stukjes. Snij... bekijk recept »
1,5 dl olijfolie (1e persing) ca. 800 gr grofgehakte uien 1 kg zoetgekruid saucijzengehakt (vragen bij de slager of het vlees van een slavink) 4 kg rundergehakt 1,5 eetlepel versgemalen zwarte peper 700 gr tomatenpuree (blik 3 eetlepels fijngehakte k... bekijk recept »
2 grote uien 1 groene paprika 1 rode paprika 1 rode Spaanse peper 3 eetlepels olie 400 gr rundergehakt 1 grote teen knoflook ? eetlepel chilipoeder 1 theelepel tijm 1 theelepel bruine basterdsuiker 1 vleesbouillontablet 1 pak gezeefde tomaten 2 potte... bekijk recept »
2 blikken bruine bonen 8 plakken ananas 3 el olie 2 uien 1 1/2 tl kerriepoeder 2 teentjes knoflook 500 gr rundergehakt peperzout mespuntje nootmuskaat 1 1/2 tl gedroogde tijm Verhit de olie. Pel de uien en snipper deze. Fruit de uien met de ... bekijk recept »
- 250 - 300 gr rundergehakt - 1 gesnipperde ui - kleine prei in smalle ringen - 1 teentje knoflook uitgeperst - 1 blik halve perzik op lichte siroop (helft in stukjesandere helften heel laten) - 1,5 eetlepel shoarmakruiden - eventueel wat zoutpe... bekijk recept »
50 g spekreepjes250 g rundergehakt450 g diepvriesspinazie1 ui1 of 2 tenen knoflook1 zakje bechamelsausmelkenkele plakken(jonge) kaaslasagnebladen (wit) Bak de spekjes met het gehakt en de ui in de hapjespan of wok, totdat het gehakt gaar is en de ui ... bekijk recept »
300 g rundergehakt1 flinke ui3 stengels bleekselderij3 worteltjes1 blik gepelde tomaten1 dl room culinair100 g Hongaarse salami in reepjes gesneden1 bol mozarella en farfalle. Kook de farfalle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de ... bekijk recept »
400gr. Farfalle300gr. rundergehakt ongekruid200gr.mager spek in reepjes, 400gr. gesneden Italiaanse groenten, 2 kuipjes Bressot a 150 gr. Italiaanse keukenkruiden en zout en peper uit de molen naar smaak. Water opzetten voor de pasta. In een braadpan... bekijk recept »
2-3 uien2 tenen knoflook1 maggirunderbouillonblokje1 klein blikje tomaatpuree1,5 theel. basilicum1 theel. oreganohot ketchupworchestersaus1 el. ketjap manis,1 pond rundergehaktpeper zout,1 theel. kerrie. Gehakt losprakken en kruiden met peper,zout, b... bekijk recept »