308 recepten met varkensfilet
600 gr varkensfilet 1 aubergine 1 courgette 2 teentjes knoflook salie zout peper 12 dunne plakjes gerookt spek 4 el olie Hulpmiddelen Houten prikkertjes of rolladepennen grill of barbeque Hulpmiddelen - Houten prikkertjes of rolladepennen grill of b... bekijk recept »
100 gr magere varkensfilet100 gr ossenhaas100 gr kipfilet1 el aardappelzetmeel1 soeplepel sojasausbouillon of water1 blok tahoe-350-450 gr (ca. 3uur geweekt)1/3 krop ijsbergsla3 plakjes dun gesneden gember1/2 tl zout1 el oestersaus. VOOR DE SAUS:2 tl... bekijk recept »
-3aardappelen. -10Parijse champignons. -10oestezwammen. --Arachide olie en boter. -4knoflookteentjes. -2eetlepels spekblokjes. -20peultjes. -300gram varkensfilet. -2eetlepels peterselie. -2eetlepels graanmosterd. Hulpmiddelen -Wok. -Mesje. -Houten l... bekijk recept »
Varkensfilet bloem paneermeel eieren olie kruiden De kinderen van een vriendinnetje noemen schnitzels klopvlees. Voor een echte Wiener Schnitzel gebruik ik altijd een mooi stuk varkensfilet. Ik snijd er vinger dikke plakken van (let op, ik hem dikke ... bekijk recept »
50 gm diepvriesspinazie (deelblokjes) 1 zout 1 peper 2 plakjes varkens filet circa 150 g; samen 1/2 eetlepel(s) geraspte parmezaanse kaas 1 knakworstje 1 zeer klein uitje 1 olijfolie 15 gm boter 1 tomaat van circa 150 g 1 bouillonpoeder 1 blaadje ver... bekijk recept »
2 zakjes 'roast red pork seasoning m; ix' 125 deciliter water 600 gm varkensfilet (ca. 8 bij 20 cm) 2 eetlepel(s) honing 600 gm chinese kool 1/4 liter kippebouillon Los een (1) zakje kruidenmix op in het water. Snijd de varkensfilet in 2 lange stukje... bekijk recept »
300 g eendenfilet100 g eendenlever250 g varkensfilet1 kl pistachenoten100 g broodkruim5 peren1 dl room0.5 dl cognacolie (of boter)kaneelpoedersuikerpeperzout1. Laat het broodkruim weken. Snij het eendenfilet, de varkensfilet en de eendenlever in... bekijk recept »
1 varkensfilet (van 1 kg)8 peren1 varkensfilet (van 1 kg)2 dl room1 dl groentebouillon (water blokje)boterolie2 blaadjes laurier2 takjes tijm8 kl aalbessengelei1 sjalotpeperzout1. Pel en snipper het sjalotje. Verwarm de oven voor op 225° C. ... bekijk recept »
600 g varkensfilet of -fricandeau1 eetl. verse gehakte tijm of rozemarijn of 1 theel. gedroogd1 appel, geschild, in blokjes2 eetl. citroensap150 g gedroogde cranberrys50 g hazel- of walnoten, grof gehakt3 eetl. paneermeel of fijn broodkruim75 g boter... bekijk recept »
1-1,5 l bouillon van een blokje of uit een potom te fonduen:250 g kipfilet, in brede reepjes250 g varkensfilet, in platte reepjes150 g wortel, fijngeraspt150 g Chinese kool, in reepjes150 g paksoi, in reepjes150 g shiitake, in stukjes150 g zoete papr... bekijk recept »